Головна Новини Суспільство події Випустив в голову автоматну чергу: у Дніпропетровській області загинув 20-річний нацгвардієць
commentss НОВИНИ Всі новини

Випустив в голову автоматну чергу: у Дніпропетровській області загинув 20-річний нацгвардієць

Ще один загадковий інцидент, який трапився в іншій військовій частині у Дніпрі

3 лютого 2022, 00:50 comments1231
Поділіться публікацією:

 Стало відомо про черговий трагічний інцидент у Дніпрі. Загадковою є смерть ще одного солдата Нацгвардії з Кривого Рогу. 20-річний захисник, якого за кілька днів чекала ротація, вистрілив собі в голову чергою з автомата. Про це інформує ТСН.

Випустив в голову автоматну чергу: у Дніпропетровській області загинув 20-річний нацгвардієць

Хлопець не дожив до ротації кілька днів (фото з відкритих джерел)

 В липні 2021 року  20-річний солдат Анатолій Зозуля  позбавив себе життя. Незадовго до цього  він повідомив батькові про проблеми на армійській службі. Він проходив службу  в частині 3011. Через кілька днів у нього мала відбутись ротація.

 Рідні у розпачі й розповідають, що син в армії з жовтня 2020 року. Він проходив службу в Кривому Розі, потім продовжив її в населеному пункті Благодатне Донецької області. Охороняв  об’єкт Батальйонної тактичної групи.

 Командування 31 липня повідомило рідним чорну звістку. Що молодий нацгвардієць наклав на себе руки, як був у наряді. Вистрілив собі в голову.

 "Він отримав наскрізне вогнепальне кульове поранення голови. Так написано у висновку. Це навіть страшно читати. Постріл здійснив із автомата АК-47. Випустив чергу із трьох набоїв", — говорить журналістам  тато  Анатолія.

Батьки не вірять, що їх син був схильний до самогубства. Він не мав шкідливих звичок, був спортсменом. В армії його любили,  нарікань в нього не було.

Батько солдата звертає увагу, що Анатолія не стало майже одразу після того, як він до нього телефонував. В розмові син  повідомив, що у військовій частині відбувається щось дивне, але більше ніякої конкретики батько не почув. 

Старший Зозуля  нарікає, що товариші  сина по службі не хочуть із ним спілкуватися.  

Родина нацгвардійця, який нібито випустив собі у голову автоматну чергу, звернулася за професійним захистом до  адвоката Сергія Дороша.  Він має намір перевірити обставини  цього загадкового самогубства. 

"Сенсу позбавляти себе життя в 20-річного солдата не було. Батько купив йому квартиру, мав забезпечене світле майбутнє. Службова, медична та психологічні характеристики були позитивні. Слідчий, який вів цю справу, звільнився. Він подав документи, щоби провести посмертну психіатричну експертизу. Але її все ще не провели і коли вона відбудеться — невідомо", — стверджує захисник згорьованої родини.

 Адвокат зазначив що він не має планів просто так відмовлятися від цього трагічного випадку   й далі з’ясовуватиме  всю правду.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Артемій Рябчук, який влаштував стрілянину у Дніпрі, визнав провину.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини