Головна Новини Суспільство події Артемій Рябчук, який влаштував стрілянину у Дніпрі, визнав провину
commentss НОВИНИ Всі новини

Артемій Рябчук, який влаштував стрілянину у Дніпрі, визнав провину

27 січня у Дніпрі на заводі "Південмаш" 20-річний солдат термінової служби Артем Рябчук із автомата розстріляв військовослужбовців.

29 січня 2022, 01:15
Поділіться публікацією:

Солдат Національної гвардії України Артемій Рябчук, який 27 січня влаштував стрілянину в Дніпрі, визнав провину. Суд обрав запобіжний захід. Про це повідомляє "Громадське" у Twitter. Нагадаємо, що 27 січня у Дніпрі на заводі "Південмаш" 20-річний солдат термінової служби Артем Рябчук із автомата розстріляв військовослужбовців. Внаслідок події загинули 5 людей, а ще 5 тяжко поранені. Жодних психічних відхилень у хлопця зафіксовано не було.

Артемій Рябчук, який влаштував стрілянину у Дніпрі, визнав провину

Артемій Рябчук - фото з відкритих джерел

"Мені щиро шкода тих людей, яким я спричинив біль. Я винен і повністю визнаю свою провину", — заявив Артемій Рябчук.

Кіровський суд у Дніпрі обрав запобіжним заходом арешт у слідчому ізоляторі до 27 березня без можливості внесення застави.

Нагадаємо, поранені в результаті пострілу в річці знаходиться в стабільному стані. Потерпілі зараз перебувають у лікарні імені Мечникова. Повідомляється, що медики поки що обережні з прогнозами, проте за добу є підстави для оптимізму. За словами кореспондента видання, 22-річний військовослужбовець Жанна Шарова, яка була у найважчому стані, прийшла до тями в реанімації. Дівчині вже краще, але вона ще приєднана до апарату штучної вентиляції легень. Нападник вистрілив у неї тричі впритул. Найважче – поранення черевної порожнини. Постраждала втратила три літри крові. "Вона на апараті, але у нас є стабілізація і робимо все можливе, щоб вони одужали", — розповів гендиректор обласної лікарні.

Тим часом у лікарні небайдужі збираються, щоби здати кров для потерпілих. Наразі лише Шаровій вже перелили понад чотири літри крові. Іншим пораненим у сумі – 12 літрів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини