Головна Новини Суспільство події Винуватиця ДТП Зайцева може вийти достроково: потерпілі побоюються (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Винуватиця ДТП Зайцева може вийти достроково: потерпілі побоюються (ВІДЕО)

Олена Зайцева засуджена до 10 років ув'язнення

5 листопада 2021, 17:16
Поділіться публікацією:








Винуватиця у смертельній ДТП у Харкові, яка сталася у жовтні 2017 року, Олена Зайцева може вийти з місць позбавлення волі достроково. Такі побоювання висловила потерпіла у справі Оксана Євтєєва під час телепрограми "Право на владу", передає УНІАН.

Винуватиця ДТП Зайцева може вийти достроково: потерпілі побоюються (ВІДЕО)

Олена Зайцева - фото: УНІАН

Зазначимо, що Зайцеву, яка була за кермом "Лексуса", засудили до 10 років ув'язнення. Так само, як і другого винуватця ДТП Геннадія Дронова, який пересувався авто "Фольксваген Туарег".

За словами Євтєєвої, Олена Зайцева може уникнути визначеного їй покарання через нібито зразкову поведінку у виправному центрі, в якому відбуває термін. Жінка зазначила, що ще минулого року інформацію, в яких умовах утримується винуватиця аварії, чим вона займається, публічно не висвітлювали. Останнім часом у ЗМІ з'явилося кілька матеріалів про те, як відбуває покарання Зайцева. Директор Покровського виправного центру №79 Інна Міцюк навіть дала із цього приводу інтерв'ю.

"Вони (адміністрація колонії – ред.) навіть дали інтерв'ю, розповідали, як вона сидить, що вона дуже добре поводиться... Я з жахом уявляю, що буде, коли пройде річниця з того моменту, як не стало мого чоловіка та моєї сестри", — поділилася переживаннями Євтєєва.

Зазначимо, що напередодні журналісти дізналися, у яких умовах Олена Зайцева відбуває покарання у виправному центрі. Інформоване джерело повідомило ЗМІ, що поведінка дівчини є "зразковою", подібно до поведінки людини, яка готується вийти за УДЗ.

Нагадаємо, що ДТП, яка шокувала всю країну, сталася в центрі Харкова 18 жовтня 2017 року. "Лексус" Зайцевої зіткнувся з машиною Дронова, і вилетівши на тротуар, збив 11 людей, шість із яких померли.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини