Головна Новини Суспільство події Вимагав одягнути маску: у Запоріжжі в магазині чоловік вистрілив продавцю в обличчя (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вимагав одягнути маску: у Запоріжжі в магазині чоловік вистрілив продавцю в обличчя (ФОТО)

Житель міста був п’яний

1 грудня 2021, 23:40
Поділіться публікацією:

В обласному центрі Запорізького регіону п’яний городянин, перебуваючи в торговому закладі зробив постріл його власнику просто в обличчя після провокованої ним бійки. Останній вимагав  від нього одягнути маску, як цього вимагають правила карантину. Про це повідомляє відділ комунікацій Нацполіції Запорізького  регіону.

Вимагав одягнути маску: у Запоріжжі в магазині чоловік вистрілив продавцю в обличчя (ФОТО)

Чоловік відкрив стрілянину в магазині з трамвата (фото: zp.npu.gov.ua)

 Сутичка зі стріляниною мала місце вчора ввечері на одній з міських вулиць.

47-річного пораненого  власника крамниці відвезли до міського медичного закладу. Поліціянтів про інцидент сповістили медики. Правоохоронці відразу  виїхали на місце сутички.

Поліцейські відшукали та опитали свідків, які в той час були в крамниці, а також переглянули відео з камер спостереження.

 Конфлікт виник через те, що покупець на вимогу власника магазину не захотів одягнути медичну маску. Агресивний відвідувач спровокував бійку і після неї пішов з крамниці. Але повернувся сюди зі зброєю. Він вистрілив з травматичного пістолета  в продавця і втік.

За оприлюдненою поліцейськими інформацією, цей житель міста був п’яний. Це підтвердили своїми показами як свідки, так і власник, що зазнав поранення.

 Поліціянти відразу ж розшукали  та привезли до відділення порушника. Це 49-річний мешканець міста. Хоч він і мав оформлений дозвіл на зброю, але травматичний пістолет, з якого він зробив постріл, поліцейські забрали.

Містянина проінформували про порушену підозру та злочин, який він вчинив. Він кваліфікується за ч. 4 ст. 296 ККУ. Це – хуліганство. Санкція статті передбачає тюремне ув’язнення на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Запоріжжі знайшли мертвим 5-місячне немовля.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини