Головна Новини Суспільство події У Запоріжжі знайшли мертвим 5-місячне немовля: матір дитини втекла
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі знайшли мертвим 5-місячне немовля: матір дитини втекла

За попередніми даними, на тілі дитини ознак насильства не було

23 листопада 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

В місті Запоріжжя  в одному з міських помешкань  у вівторок, 23 листопада  виявлено мертвого 5-місячного малюка. Зараз поліціянти  шукають його горе-матір. Про це інформує  прессекретар ГУ Нацполіції Запорізького регіону Олена Лебединська.

У Запоріжжі знайшли мертвим 5-місячне немовля: матір дитини втекла

Мати повідомила про біду і втекла (фото з відкритих джерел)

 Поліціянтів проінформувала про це бабуся померлого немовляти.

За оприлюдненою  прессекретар Головного Управління Нацполіції  Запорізького регіону  інформацією, до  чергового відділку №1 районного управління поліції  ГУНП в Запорізькому регіоні було надіслане повідомлення про  те, що в одному з міських помешкань було знайдено мертвим маленького п’ятимісячного хлопчика. Причина його смерті буде відома пізніше, після проведення експертизи.

Горе-матір очевидно залишила дитину і пішла з дому. Коли вона повернулась, її малюк вже був мертвим. Вона повідомила про цю сумну звістку свою матір і, злякавшись, втекла з дому після смерті свого маленького  сина.

 Як повідомила Олена Лебединська, на тілі немовляти  не було виявлених ознак насильства. Зараз працівники міської поліції опитують свідків, встановлюють обставини цього сімейного інциденту та  проводять розшуки молодої матері, яка до квартири так і не повернулась.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Запоріжжі чоловік зґвалтував 6-річну дівчинку. Інцидент стався 2 листопада. 35-річний місцевий житель зґвалтував 6-річну дитину своєю знайомою. Про те, що сталося, співробітникам правоохоронних органів розповіла мати потерпілої. Жінка повідомила, що її знайомий, перебуваючи у неї у квартирі, стосувався статевих органів дитини. Потерпілу було доставлено до медичного закладу, де лікарі підтвердили попередній діагноз — зґвалтування.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини