Головна Новини Суспільство події Викрадення мера Мелітополя: Зеленський звернувся до світових лідерів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Викрадення мера Мелітополя: Зеленський звернувся до світових лідерів (ВІДЕО)

"Ми очікуємо, що лідери світу покажуть, як вони можуть вплинути на цю ситуацію та зробити просту справу - звільнити одну людину", - Зеленський

12 березня 2022, 15:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський звернувся до світових лідерів із проханням зробити все можливе, щоб звільнити мера Мелітополя Івана Федорова, якого викрали російські окупанти. Звернення глави держави було опубліковане у його офіційному Telegram-каналі.

Викрадення мера Мелітополя: Зеленський звернувся до світових лідерів (ВІДЕО)

Іван Федоров. Фото - Facebook

Протягом усієї сьогоднішньої ночі та дня Зеленський та його команда невпинно ведуть переговори з партнерами щодо ситуації з викраденням міського голови Мелітополя. Вимога одна — негайно звільнити Федорова з полону.

"Ми звертаємося до всіх лідерів світу, які розмовляють з Москвою — Франція, Німеччина, Ізраїль та інші. Я особисто вже зателефонував канцлеру Німеччини Шольцю, говорив із президентом Франції Макроном. Я говоритиму з усіма, з ким потрібно, щоб звільнили наших людей" , – сказав Зеленський.

Президент наголосив, що очікує на те, що лідери світу покажуть, як вони можуть вплинути на цю ситуацію і зробити просту справу — звільнити одну людину.

Також Зеленський розповів, що сьогодні від самого ранку жителі назавжди українського Мелітополя вийшли на чергову акцію протесту проти російських військ, проти спроб поставити місто на коліна. На площу вийшли понад дві тисячі людей.

"Почуйте, будь ласка, у Москві. Якщо у Мелітополі проти окупації виходить дві тисячі людей, то скільки має бути у вас проти війни, щоб було чесно?", — додав Зеленський.

Нагадаємо, що мера Мелітополя було викрадено вчора, 11 березня.

Також нагадаємо, що у військові військові вигнали ворога з околиць одного з міст Луганщини. У полон до наших військових потрапив черговий окупант.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що Путін намагається втягнути Білорусь у війну проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини