Головна Новини Суспільство події Викопали нові могили: у Мелітополі показали моторошне "ковідне" кладовище (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Викопали нові могили: у Мелітополі показали моторошне "ковідне" кладовище (ВІДЕО)

Для померлих від коронавірусу виділили цілий квартал кладовища

15 жовтня 2021, 18:40
Поділіться публікацією:

У Мелітополі показали кадри з моторошного "ковідного" кладовища. Для людей, які померли від коронавірусу, виділили на новому кладовищі цілий квартал. Ситуація в місті по захворюваності не поліпшується. Жахливе відео опублікували в Telegram-каналі "Гнила черешня".

Викопали нові могили: у Мелітополі показали моторошне "ковідне" кладовище (ВІДЕО)

Дрон показав квартал для жертв коронавірусу зверху ( фото: скриншот із відео)

Стало відомо, що в місті людям, які не зробили щеплення, заборонили їздити в громадському транспорті. На опублікованих кадрах видно, що на кладовищі вже викопали нові могили, а поруч з ними — десятки нових. Усі ці кадри, які були зняті дроном, виглядають моторошно і страшно.

У замітці під відео йдеться, що на новому кладовищі спеціально для людей, які стали жертвами пандемії коронавірусу, виділили навіть цілий квартал. Також автори тексту пишуть, що саме через 5 днів після святкування Дня міста люди масово почали хворіти на коронавірусну інфекцію.

У мережі користувачі пишуть, що десятки людей тут поховали вже у жовтні. Також відомо, що на День міста дійсно був святковий концерт, де було велике скупчення людей без дотримання карантину.

У місцевих ЗМІ пишуть, що в місті складна ситуація з коронавірусом. Лікарні та морги заповнені, тіла ніде тримати.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в РНБО розповіли, коли очікувати піку захворюваності на коронавірус. Основного удару коронавірусу в країні можна очікувати вже вкінці жовтня. Про це повідомив секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов. Чиновник також зазначив, що кількість зайнятих ліжок в медустановах може досягти 50 тисяч одночасно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини