Головна Новини Суспільство події Виїхав на зустрічну смугу та скоїв ДТП: в Івано-Франківській області водій авто загинув, серед травмованих є діти
commentss НОВИНИ Всі новини

Виїхав на зустрічну смугу та скоїв ДТП: в Івано-Франківській області водій авто загинув, серед травмованих є діти

Водій виїхав на зустрічну смугу

4 грудня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

На Івано-Франківщині сталася смертельна аварія на дорозі. Її жертвами став один із водіїв авто, ще четверо людей постраждали під час зіткнення, серед них двоє дітей. Про це повідомляє ДСНС в Івано-Франківській області.

Виїхав на зустрічну смугу та скоїв ДТП: в Івано-Франківській області водій авто загинув, серед травмованих є діти

Водій виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення (фото Управління ДСНС України в Івано-Франківській області)

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася між місцевими населеними пунктами Коломия та Матіївцями. 49-річний водій іномарки, поспішаючи, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з іншим автомобілем, яким керував 35-річний мешканець області.

Наслідки аварії трагічні. До Коломийського місцевого медичного закладу госпіталізували 35-річного водія, в автомобіль якого в'їхала іномарка, та маленьку 7-річну пасажирку. Також швидка забрала 49-річного водія та двох пасажирів, які були у салоні іномарки. Це 41-річна жінка та 16-річний хлопець, які подорожували з ним. На жаль, прикарпатські медики не змогли врятувати життя молодшому водієві другого авто. Він пішов із життя у лікарні від отриманих внаслідок аварії тяжких ушкоджень. Йому було лише 35 років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, якими бувають ігри у хованки: в Івано-Франківській області юнак упав у 10-метрову криницю. Діставали його місцеві жителі самотужки. Про це повідомляє ДСНС в області.

Потерпілий, що відбувся тільки переляком, сказав, що впав у цю глибоку пастку, коли грав з однолітками у хованки. Він думав, що старий колодязь неглибокий і що у ньому вже немає води. Люди, що збіглися до місця події, самостійно дістали необачного хлопця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини