Головна Новини Суспільство події Виїхало сім екіпажів поліції: на автовокзалі Рівного сталася масова бійка
commentss НОВИНИ Всі новини

Виїхало сім екіпажів поліції: на автовокзалі Рівного сталася масова бійка

Затриманих чоловіків доставили до поліцейського відділку

18 жовтня 2021, 15:20 comments1069
Поділіться публікацією:

На лінію "102" в Рівному надійшло повідомлення про крадіжку майна. Бійка почалася з того, що в одного з пасажирів на території автовокзалу викрали верхній одяг з грошима. Сума викраденого — понад 4000 гривень. Про це повідомляє ТСН.

Виїхало сім екіпажів поліції: на автовокзалі Рівного сталася масова бійка

У Рівному побилися чоловіки на автовокзалі, фото з відкритих джерел

Коли на місце прибули патрульні, то на автовокзалі билися вісім чоловіків. Патрульні почали розбороняти агресивних громадян. На одного з чоловіків одягли кайданки. В цей час патрульного, що скрутив руки чоловікові, вдарив родич затриманого. Нападника на поліціянта теж затримали.

Однак лише цим все не скінчилося, тож копам довелося викликати підмогу. Відомо, що нетверезі чоловіки вирішили втекти з місця події на маршрутці сполученням Рівне-Корець, в якій сиділи пасажири. Разом з пасажирами поліціянти зупинили чоловіка, який схопився за кермо та намагався виїхати з платформи.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу для надання правової кваліфікації подіям. Усіх затриманих доставили до відділку. За фактами правопорушень буде відкрито кримінальні провадження.

Як повідомляв портал "Коментарі", жінка з бейсбольною битою напала на поліціянта Капітолію. Жінка влаштувала бійку і вкусила одного з представників правоохоронних органів. Зловмисницею виявилася 25-річна Олівія Ромеро.

Також ми повідомляли, що в Київській області намагалися замінувати суд і поліцію. На місце приїхали співробітники оперативного наряду реагування патрульної поліції, а також слідчо-оперативна група. Під час огляду приміщення підозрілих предметів працівники поліції не знайшли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини