Головна Новини Суспільство події У Київській області намагалися замінувати суд і поліцію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Київській області намагалися замінувати суд і поліцію

Під час огляду приміщення підозрілих предметів працівники поліції не знайшли

16 жовтня 2021, 10:13
Поділіться публікацією:

У поліцію зателефонував житель Берішевської ОТГ, що в Київській області, і зізнався в замінуванні відділення Броварського відділення поліції й суду. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

У Київській області намагалися замінувати суд і поліцію

Правопорушник, фото Нацполіції

На місце приїхали співробітники оперативного наряду реагування патрульної поліції, а також слідчо-оперативна група. Під час огляду приміщення підозрілих предметів працівники поліції не знайшли.

"За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув'язнення на термін від чотирьох до восьми років", — повідомляють у Нацполіції.

Поліціянти встановлюють мотиви скоєння правопорушення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час затримання наркоманів волинські поліцейські врятували потопаючого. При забезпеченні громадського порядку на вулиці Набережній, що в Луцьку, патрульні роти тактико-оперативного реагування виявили у 32-річного місцевого жителя речовину, схожу на наркотичну. А у його товариша знайшли пристрій для його застосування. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу й охороняли знайдену речовину. В той самий час з річки Стир патрульні почули голос, який кликав на допомогу. Поліцейські разом з військовослужбовцями Нацгвардії відразу кинулися у воду. Завдяки злагодженим діям з річки вдалося витягнути чоловіка. Його оперативно передали медикам для надання необхідної допомоги. Що було з чоловіками, у яких виявили наркотичну речовину, не повідомляється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини