Головна Новини Суспільство події Під час затримання наркоманів, волинські поліціянти врятували потопельника
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час затримання наркоманів, волинські поліціянти врятували потопельника

Куди поділися чоловіки з наркотиками- невідомо

12 жовтня 2021, 01:09
Поділіться публікацією:

Намагаючись затримати людину з наркотичною речовиною, поліцейські на Волині врятували потопельника. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook пресслужба патрульної поліції.

Під час затримання наркоманів, волинські поліціянти врятували потопельника

Патрульна поліція, фото "Волинь online"

Під час забезпечення громадського порядку на вулиці Набережній, що у Луцьку, патрульні роти тактико-оперативного реагування виявили у 32-річного місцевого мешканця речовину схожу на наркотичну. А у його товариша знайшли пристрій для її вживання. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу і охороняли знайдену речовину. 

В цей же час із річки Стир патрульні почули голос, що кликав на допомогу. Поліцейські разом з військослужбовцями Нацгвардії відразу кинулися на допомогу. Завдяки злагодженим діям з річки вдалося дістати чоловіка. Його оперативно передали медикам для надання необхідної допомоги. Що було з чоловіками, у яких виявили наркотичну речовину, не повідомляється. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Одесі затримали хлопця, який жбурляв каміння по автівках поліціянтів та кидався на правоохоронців з ножем. Відомо, що в Одесі 22-річний хлопець кидав цеглу та різні предмети по автомобілях. У деяких автівок пошкоджено лобове скло, бампери. Подія трапилася на проспекті Шевченка. Хлопець навмисно заліз на паркан. Відомо, що коли його намагалися спіймати, хлопець відбивався з ножем в руках й поранив одного з поліціянтів. Після цього хлопець побіг до квартири в будинку неподалік та зачинився там. Житло хлопець винаймав, тому поліціянти отримали згоду власниці квартири на те, щоб зайти до житла. Коли спецпризначенці опинилися всередині, юнак накинувся на них з ножем та вдарив одного з поліціянтів в груди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини