Головна Новини Суспільство події Відома актриса фільмів для дорослих знайдена мертвою
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома актриса фільмів для дорослих знайдена мертвою

Популярна порноакторка мертва. Це сталось через два тижні після смерті її хлопця, який також був зіркою фільмів для дорослих.

7 грудня 2023, 14:30 comments2324
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Британська порноакторка Софі Андерсон померла у віці 36 років. Це сталось через два тижні після смерті її хлопця Олівера Спедінга, який також знімався у фільмах для дорослих. 

Відома актриса фільмів для дорослих знайдена мертвою

Померла порноакторка Софі Андерсон. Фото з відкритих джерел

Порнокторка та подруга британської зірки фільмів для дорослих Ребекка Мор підтвердила смерть Софі Андерсон.

"Я приголомшена, почувши жахливу новину про смерть Софі. Ми разом провели чудові часи, і саме такою я її запам’ятаю", — написала Ребека Мор.

Софі Андерсон з юного віку працювала в ескорті та заявила, що мала секс з близько 80 тис. людей. У порно Андерсон почала зніматись у 2017 році, знявшись у трьох лесбійських сценах для Fake Taxi. У 2018 році Софі Андерсон здобула популярність завдяки відео з її колегою Ребеккою Мор, яке стало вірусним. 

Софі Андерсон належала до ЛГБТК-спільноти та була відкритою пансексуалкою. Спеціалістка із розваг для дорослих привернула до себе увагу завдяки модифікації свого тіла, оскільки мала груди 32JJ розміру за британським стандартом. Однак у березні 2022 року один з її імплантів призвів до сепсису та згодом вибухнув. Андерсон після цього зробила кілька операцій та реконструкцій грудей.

Порноакторка Софі Андерсон мала тривалі стосунки з колишнім футболістом "Кристал Пелас" Олівером Спедінгом, який кинув футбол та почав зніматись у порно. 17 листопада стало відомо про смерть 34-річного порноактора Олівера Спедінга, а 4 грудня померла Софі Андерсон. Причини смерті обох порноакторів не оприлюднені.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що порноакторка Міа Халіфа втратила контракт через свої вислови про війну.

Також "Коментарі" писали, що в Україні хочуть декриміналізувати порно та про ставлення українців до таких дій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини