Головна Новини Суспільство події Відмінниця та розумниця: нові подробиці про вбивство 16-річною дівчиною своєї матері у Вінницькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

Відмінниця та розумниця: нові подробиці про вбивство 16-річною дівчиною своєї матері у Вінницькій області

Сусіди, вчителі в школі і знайомі шоковані трагедією - вони не вірять, що відмінниця і розумниця Саша могла таке скоїти

12 жовтня 2021, 19:13
Поділіться публікацією:

 На Вінничині ще неповнолітня місцева мешканка зробила зізнання, що вбила власну матір. Під час сварки вона буквально  сколола тіло мами ножем, вдарила тридцять раз. Про цю сімейну трагедію інформує OBOZREVATEL.

Відмінниця та розумниця: нові подробиці про вбивство 16-річною дівчиною своєї матері у Вінницькій області

Дівчина зізналась у вбивстві матері (фото Нацполіція)

Із заявою про те, що пропала 35-річна дружина її сина,  ще 9 жовтня звернулась свекруха вбитої.

Поліціянти, після обшуків невеликого селища, знайшли  тіло молодої вінничанки на сусідній ділянці, де ще ніхто не жив, в колодязі. Воно було прикрите шматтям та різним камінням.

За інформацією відділу комунікацій Нацполіції Вінничини, у вбивстві слідчі, які зібрали неспростовані докази, запідозрили 16-річну Олександру, старшу доньку Надії Ющенко.

Трагедія сталась під час сімейної сварки, мама не дозволила  Саші йти на вулицю. Тоді вона взяла в руки кухонний ніж і почала методично наносити найріднішій людині удари. Поки не вбила. Потім сховала труп в колодязі на ділянці сусідів.

Це була щаслива, хороша родина,- розповідали сусіди. Покійниця Надія Ющенко працювала перукарем, сюди приїхала з доньками з міста Бердичева, бо вдруге вийшла заміж. З першим чоловіком мала двох доньок, Олександра – найстарша, мамина помічниця, відмінниця.

В другому шлюбі життя складалось добре. Надя народила ще одну доньку, жила з батьками чоловіка в селищі Глухівка, хата була на дві половини. Чоловік їздив на заробітки. Матір чоловіка  поважала її, коли потрібно – залишалась з дітьми.

 

Школярки всі вчились на відмінно, бабуся допомагала в навчанні, бо працювала в школі, яку вони відвідували. Надя і перукарем працювала, і манікюр в селищі  робила.

Стежила за собою і дівчаток теж цього навчила. Мама була гарна і дівчатка росли красунями. Зі старшою, Олександрою, вони наче сестри були, завжди разом.

 Зараз всі місцеві мешканці Глухівки перебувають наче в страшному сні. Вони ніяк не можуть повірити в те, що слухняна і вихована дівчина могла підняти руку на свою маму і жорстоко розправитись з нею. Хоч всі дивились зізнання школярки в соціальних мережах.

 Селяни кажуть, що це якийсь жах. Вони не можуть навіть собі представити, як юнка, наче якийсь  безжалісний маніяк — колола і калічила свою улюблену маму.

Не вірять, що 16-річна школярка одна могла підняти мертве тіло, вивезти його з хати ще й приховати сліди вбивства в колодязі. А потім спокійно відмити стіни, підлогу і всі речі в кухні. Навіть неточності у відео підмітили. Підозріла говорить про 10 ножових  ударів, а експерти виявили  щонайменше 30.

Зараз неповнолітня дівчина, яку підозрюють в кривавій трагедії, знаходиться в СІЗО. Якщо її провину визнає суд, всю юність, а це -15 років життя, вона проведе в колонії.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що на Вінничині 16-річна дочка жорстоко зарізала власну матір.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини