Головна Новини Суспільство події Вдарила ножем 30 разів: на Вінничині 16-річна дочка жорстоко зарізала власну матір (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдарила ножем 30 разів: на Вінничині 16-річна дочка жорстоко зарізала власну матір (ВІДЕО)

Мертву жінку з ножовими пораненнями виявили у колодязі

11 жовтня 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

У Вінницькій області 16-річна донька  жорстоко  позбавила життя свою маму. Поліціянти затримали юнку і проводять розслідування цієї трагедії. Про це інформує пресслужба Нацполіції  Вінничини.

Вдарила ножем 30 разів: на Вінничині 16-річна дочка жорстоко зарізала власну матір (ВІДЕО)

Тіло жінки знайшли у колодязі (фото НПУ)

Заява про те, що пропала 35-річна мешканка одного з населених пунктів Козятинської місцевої громади, поступила  в поліцію від матері чоловіка вбитої ще 9 жовтня.Вона розповіла, що невістка пропала ввечері.

 Поліціянти  з собаками почали шукати селянку. Біля колодязя новобудови вони відшукали сліди крові. А в самому зрубі відшукали тіло особи, яка ніби пропала безвісти. Воно було закидане камінням та старим шматтям.

За словами вінницьких правоохоронців, слідчі, аналізуючи зібрані докази, швидко встановили вбивцю – нею виявилась 16-річна донька покійної. Чому матір з донькою посварились — невідомо.  Але жорстока донька, вхопивши ніж на кухні, завдала своїй неньці майже тридцять ножових поранень.

 Закривавлене тіло вона повантажила на домашній візок  і завезла на територію новобудови та спустила  в ще бездіяльний колодязь. Окрім цього, ретельно приховала сліди вбивства, все помила, зняла свою закривавлену одежу, ніж теж сховала в потайному місці,- йдеться в інформації вінницьких копів.

Зараз неповнолітня зловмисниця затримана й вже ознайомлена з підозрою у скоєнні цього важкого злочину відповідно до ч. 1 ст. 115 КК України. За вчинення  умисного вбивства кримінальна відповідальність настає з 14 років.

 Санкція цієї статті ККУ  передбачає до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Вінницькій області чоловік зґвалтував малолітню.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини