Головна Новини Суспільство події "Відкрився портал у пекло" - в Харкові серйозна аварія на теплотрасі - глибина провалу асфальту вражає
commentss НОВИНИ Всі новини

"Відкрився портал у пекло" - в Харкові серйозна аварія на теплотрасі - глибина провалу асфальту вражає

На щастя, при провалі асфальту ніхто не постраждав

18 листопада 2020, 20:07
Поділіться публікацією:

У Харкові сталася серйозна аварія на теплотрасі, яка проходила під землею. В результаті стався провал асфальту на кілька метрів в глибину. Подія трапилася на території ринку одного з районів Харкова. На щастя, ніхто з перехожих і працівників ринку не постраждав.

"Відкрився портал у пекло" - в Харкові серйозна аварія на теплотрасі - глибина провалу асфальту вражає

На цей час без гарячого водопостачання та опалення залишилися кілька десятків багатоповерхових будинків. На місці працюють рятувальники ДСНС.

Своєю чергою, жителям міста нічого не залишається як тільки жартувати над поганим станом теплотрас. У коментарях під постом користувачі активно почали придумувати назву до аварії — найпопулярніше це — "відкрився портал в пекло".


Раніше "Коментарі" писали про те, що на окружній дорозі під Харковом знову серйозне ДТП. Очевидці повідомляють, що сталося масове зіткнення транспортних засобів — бензовоза, поліцейського автомобіля марки Mitsubishi та чотирьох "легковиків". Як описав аварію один зі свідків, спочатку на дорозі зіткнулися два легкових автомобілі. При оформленні ДТП правоохоронці залишили службовий транспортний засіб на дорозі, в нього в'їхала черговий "легковик". Водій бензовоза, об'їжджаючи місце масового зіткнення транспортних засобів не впорався з керуванням і злетів у кювет.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини