Головна Новини Суспільство події Відкрив трансформаторну підстанцію: у Закарпатській області загинув 17-річний хлопець
commentss НОВИНИ Всі новини

Відкрив трансформаторну підстанцію: у Закарпатській області загинув 17-річний хлопець

Причини трагедії в селі Серне встановлюються

7 лютого 2022, 00:25
Поділіться публікацією:

На Закарпатті, в населеному пункті Серне загинув 17-річний юнак, якого смертельно вразив електричний струм. Про це інформує mukachevo.net,  посилаючись на  власне джерело в місцевій поліції.

Відкрив трансформаторну підстанцію: у Закарпатській області загинув 17-річний хлопець

Хлопець хотів зробити фото для соцмереж (фото з відкритих джерел)

Як пише місцеве медіа,  трагічний інцидент стався 5 лютого, в суботу. Односельці загиблого розповіли журналістам, що 17-річний юнак, мабуть, поліз на електроопору, щоб відзняти несподівані кадри для власної сторінки в соціальних мережах. Але сталось нещастя, на електроопорі його вразив розряд електричної напруги. 

Представники ГУ Нацполіції Закарпатської області розповіли, що трагедія дійсно мала місце. Зараз обставини цього трагічного випадку розслідуються.

 За інформацією речниці Нацполіції Закарпатської області Ганни Ден, працівники поліції отримали інформацію про трагедію від працівників Закарпатської обласної дитячої лікарні, куди шпиталізували підлітка без ознак життя. Поліціянти встановили, що покійний був мешканцем одного з населених пунктів Берегівського району цієї області. Також з’ясовано, що юнак відкрив двері трансформаторної підстанції, де й отримав смертельне ураження.

За цим трагічним випадком відкрили кримінальне провадження. Розслідуючи його, правоохоронці встановлять всі обставини, які передували трагедії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області рятують хлопця, якого вдарило струмом на даху потяга. В місті Дубно, що на Рівненщині, лікарі роблять все можливе, аби врятувати 12-річного хлопця, який отримав смертельне ураження електрострумом. Він отримав 90-то відсотків опіків тіла. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини