Головна Новини Суспільство події Отримав майже 90% опіків тіла: у Рівненській області рятують хлопця, якого вдарило струмом на даху потяга
commentss НОВИНИ Всі новини

Отримав майже 90% опіків тіла: у Рівненській області рятують хлопця, якого вдарило струмом на даху потяга

Постраждав також і друг підлітка, який намагався його врятувати

10 листопада 2021, 21:25
Поділіться публікацією:

В місті Дубно, що на Рівненщині, лікарі роблять все можливе, аби врятувати 12-річного хлопця, який отримав смертельне ураження електрострумом. Він отримав 90-то відсотків опіків тіла.  Про це інформує ТСН.

Отримав майже 90% опіків тіла: у Рівненській області рятують хлопця, якого вдарило струмом на даху потяга

Хлопець отримав серйозні травми (фото з відкритих джерел)

Трагедія сталась 9 листопада. Двоє школярів з цікавості вирішили вилізти на вантажний залізничний вагон потяга на Дубенському вокзалі. Саме тут чималий електричний заряд вразив одного з юних бешкетників, бо другий вчасно вернувся назад. Хлопець спалахнув, наче свічка і впав на землю. Шокований одноліток почав гасити на ньому одяг та викликати Швидку.

 На місце біди прибули лікарі та рятувальники. Вони госпіталізували їх до лікарні.

За словами  керівника  травматологічного відділення Дубенського медичного закладу Руслана Сінєвича, один з потерпілих підлітків  поступив  у тяжкому стані з опіками майже  90  відсотків тіла, які отримав від враження електровольтною дугою. В іншого хлопця лише опіки кистей рук та попечене обличчя. Він як міг, боровся за життя свого друга.

Зараз лікарі рятують життя дитини і готуються переводити  його в спеціалізований Рівненський опіковий центр.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Рівненській області вітчим зґвалтував 13-річну дівчинкуЗаяву про те, що він вчинив сексуальну наругу над неповнолітньою дівчинкою написала його громадянська дружина. Підозрюваного проінформували про порушену стосовно нього підозру за  ч. 4 ст. 152 КК України. Це — зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років. Санкція цієї статті передбачає тривалий термін тюремного ув’язнення  — 10-15 років позбавлення волі.    



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини