Головна Новини Суспільство події У Рівненській області вітчим зґвалтував 13-річну дівчинку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівненській області вітчим зґвалтував 13-річну дівчинку

Заяву на чоловіка в поліцію написала мати дитини

19 жовтня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

28-річний мешканець одного з населених пунктів Рівненщини вчинив сексуальне насильство над своєю 13-річною прийомною донькою. Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

У Рівненській області вітчим зґвалтував 13-річну дівчинку

Чоловіка з Рівненської області звинуватили у педофілії (фото з відкритих джерел)

Заяву про те, що він вчинив сексуальну наругу над неповнолітньою дівчинкою написала його громадянська дружина.

Підозрюваного проінформували про порушену стосовно нього підозру за  ч. 4 ст. 152 КК України. Це — зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років. Санкція цієї статті передбачає тривалий термін тюремного ув’язнення  — 10-15 років позбавлення волі.

 

Слідчі перевірили заяву мами потерпілої доньки та встановили, що її 28-річний співмешканець здійснив сексуальне насильство над неповнолітньою дівчинкою влітку цього року. Про його злочин поліції розповіла матір дівчинки.

 Зараз педофіл за рішенням суду, який задовольнив клопотання прокуратури, знаходиться в СІЗО терміном на 60 днів  і позбавлений можливості вийти на волю через внесення застави.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у  Рівненській області чоловік зґвалтував малолітню в громадському місці. Інцидент стався 12 вересня в одному з розважальних комплексів району. Повідомляється, що місцевий житель вступив у статевий контакт із 13-річною дівчиною. Про те, що трапилося, стало відомо від матері потерпілої. Вона звернулася за допомогою до правоохоронних органів. Чоловікові висунули підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Зараз правоохоронці проводять досудове розслідування. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини