Головна Новини Суспільство події ВІДЕОФАКТ: у Москві автобус зніс зупинку з людьми, є жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

ВІДЕОФАКТ: у Москві автобус зніс зупинку з людьми, є жертви

На перехресті Ставропольської і Краснодонської вулиць Москви автобус влетів у зупинку, внаслідок чого загинула жінка, ще троє постраждали

20 липня 2020, 11:13 comments1976
Поділіться публікацією:








ВІДЕОФАКТ: у Москві автобус зніс зупинку з людьми, є жертви

Вчора в Москві автобус зніс зупинку громадського транспорту, розташовану на перехресті Ставропольської і Краснодонської вулиць. В результаті події загинула жінка,-  повідомляє "Комсомольська правда".

Згідно з офіційною інформацією, жінка-водій не впоралася з керуванням і влетіла в зупинку, де стояли люди. Жінка померла миттєво, ще трьох забрала швидка. Згідно з відеозаписом, деякі пішоходи дивом встигли відскочити від автобуса.

У департаменті транспорту повідомили, що водій автобуса перед роботою пройшла всі перевірки та була тверезою. Зараз триває розслідування.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Китаї сталася неймовірна історія порятунку дворічного малюка, який випав з вікна п'ятого поверху прямо в руки чоловікові. НП сталася в провінційному містечку Піднебесної. Батьки залишили 2-річну дитину одну, і та вилізла на вікно і зачепилася за кондиціонер. Хлопчика помітили сусіди, які швидко розгорнули килими, щоб зловити дитину і пом'якшити падіння. Однак спіймав його чоловік, який став на стілець і простягнув руки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини