Головна Новини Суспільство події ВІДЕОФАКТ: У Києві горить недобудований житловий комплекс
commentss НОВИНИ Всі новини

ВІДЕОФАКТ: У Києві горить недобудований житловий комплекс

У столиці загорівся дах недобудованого будинку

22 липня 2020, 00:49 comments1635
Поділіться публікацією:

Увечері у вівторок, 21 липня, в Києві загорівся дах будинку. Попередньо стало відомо, що будинок ще не житловий – він не зданий в експлуатацію. За даними видання "Інформатор" цей ЖК знаходиться на вулиці Стеценка.

ВІДЕОФАКТ: У Києві горить недобудований житловий комплекс

Повідомляється, що площа спалаху складає близько 200 квадратних метрів. Вогонь повністю охопив дах новобудови. Також з дому злітають елементи обшивки.

Загасити вогонь намагаються не менше 6 одиниць рятувальної техніки, також там чергують співробітники поліції та швидкої допомоги. Вже о 23:02 співробітникам ДСНС вдалося локалізувати вогонь, але ліквідація пожежі триває і зараз.

Інформації про постраждалих немає. Також поки не повідомляється, що могло послужити причиною загоряння.

Раніше "Коментарі" писали, що 6 липня недалеко від села Осколонівка Новоайдарського району на території Борівського та Охтирського лісництва виникла лісова пожежа на площі близько 50 га, з них верхової 20 га. Вранці 7 липня пожежу було локалізовано. Але через поривчастий вітер до 25 м/с і високу температуру повітря вогонь став поширюватися і дістався до сіл Смолянинове і Вовче Новоайдарського району, жителів цих населених пунктів евакуюють.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини