Головна Новини Суспільство події Відбита печінка та зламані пальці: підлітки жорстоко побили однокласницю (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбита печінка та зламані пальці: підлітки жорстоко побили однокласницю (ВІДЕО)

Поліція повідомила, що розслідує хуліганство у Київській області

7 грудня 2023, 20:10
Поділіться публікацією:

 На Київщині кілька   підлітків жорстоко побили  свою  ровесницю.  Сам процес знімали на відеоролик. Як  інформує журналіст Костянтин Андріюк на  своєму Телеграм-каналі,  це  сталось  5 грудня  у селищі Рокитне Білоцерківського району Київської області.

Відбита печінка та зламані пальці: підлітки жорстоко побили однокласницю (ВІДЕО)

Бійка підлітків у Київській області (фото з відкритих джерел)

Як він стверджує, учасниками  інциденту   були учні Рокитнянських ліцеїв №1 та №2.  Всім учасникам від 12 до 15 років. За що вони побили свою ровесницю  наразі невідомо.

"У постраждалої дівчинки — черепно-мозкова травма, відбита печінка, поламані пальці. Звідки??? Звідки у них така жорстокість?" – зазначає  Андріюк.

На  відео  видно, що першого удару завдала  одна з дівчат-підлітків. Вона  звалила  ровесницю у на землю кількома ударами і далі  почала жорстоко  копати її ногами.  Завдаючи удари, нападниця  казала, що "це за Варю". 

Ще декілька ударів ногами постраждалій  завдали  ровесниці з натовпу, які відзнімали весь процес на відео.  За  побиттям  спостерігали хлопці- підлітки,  проте ніхто з них не  припинив це знущання.

Поліціянти з  Київщини вже відреагували на інцидент. Зараз вони розслідують побиття неповнолітньої з Рокитного

"Між неповнолітніми відбулася сварка, яка переросла у бійку. У результаті 12-річній дівчинці було завдано тілесних ушкоджень. Подію кваліфіковано як хуліганство. Під час моніторингу мережі інтернет правоохоронці виявили відео, на якому підлітки бʼють неповнолітню. На інцидент одразу відреагувала ювенальна превенція та оперативно встановила кривдниць", -  зазначено в повідомленні.

Учасниць бійки  разом із батьками  запросили до відділу поліції, щоб вони надали пояснення.  Сама  потерпіла  лікується в медичному закладі.   Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що біля Запоріжжя підлітки катували 14-річного хлопця


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини