Головна Новини Суспільство події Біля Запоріжжя підлітки катували 14-річного хлопця: нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Запоріжжя підлітки катували 14-річного хлопця: нові подробиці

Поліція розпочала ще два кримінальні провадження за статтями розбій та сексуальне насильство

17 січня 2022, 20:50
Поділіться публікацією:

В Запорізькому регіоні два 15-річні  підлітки катували  та піддавали сексуальному насильству свого на рік молодшого ровесника. На гарячому їх затримали поліціянти. Про це інформують  працівники відділу комунікацій  ГУ Нацполіції Запорізького регіону.

Біля Запоріжжя підлітки катували 14-річного хлопця: нові подробиці

Підлітки знущалися над своїм однолітком (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою на сайті відомства інформацією, з причини  тільки виявлених обставин в час проведення досудового слідства за правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 127 КК України це – катування, відкрито  ще дві кримінальні справи. Зокрема, це — ч. 2 ст. 187  — розбій та ч. 3 ст. 153. Це — сексуальне насильство Кримінального кодексу України. Зараз слідчі розв'язують питання  про подальшу  правову  кваліфікацію  інших кримінальних дій  двох цих підозрюваних.

Також запорізька поліція інформує, що два учасники, які звершували  протиправні  дії, затримані  в рамках ст. 208 КПК України. Обидва фігуранти — 15-річні студенти одного з  місцевих навчальних  закладів.

Також відділ  комунікацій поліційного відомства інформує,  що найближчими днями  двох неповнолітніх підозрюваних буде поінформовано  про підозру та обрання їм запобіжного  заходу. Одна з найсуворіших  санкцій за  вже згадуваними  статтями передбачає  тюремне ув’язнення  до десяти років   та  конфіскацію майна.

Як  повідомляють журналісти УНІАН, посилаючись на власних  інформаторів в поліції,  два неповнолітні хлопці  хотіли піддати зґвалтуванню  свого знайомого, використовуючи для допомоги бейсбольну  биту.

Поліцейські  розповідають, що учні  училища знайшли привід   для знущань над ровесником — ревнощі. Він зустрічався з юнкою, а екс- однокласник  на хвилі ревнощів поставив собі за мету – жорстоко наказати суперника. Ображений підключив до цих розбірок  приятелів, і ті викликали  винуватця на "розмову".

Мама постраждалого підлітка  розповідала  представникам медіа, що  компанія зловмисників  нараховувала  семеро учасників, були тут навіть 13-річні дівчатка.

За попередньою інформацією,  компанія неповнолітніх — шестеро підлітків, яким було від 12-ти до 15-ти років – завели  свого екс- однокласника до одного з будинків в населеному пункті  Кушугум. Там  учасники розбірок  побили підлітка, завдавали йому принижень та всіляких  знущань.

 Стурбовані родичі почали його шукати, бо мобілка студента була відключеною.

Як розповіла матір побитого хлопця, його  нещадно лупили, загашували об нього сигарети, обливали крижаною водою, роздягнули і  так вели вулицею.

Зараз  підлітків-учасників цієї  жорстокої  розбірки встановили, представники поліції знайшли та завезли їх до відділку  поліції, де опитували   в присутності батьків.

За встановленими фактами відкрита  кримінальна  справа за правовою кваліфікацією  ч. 2 ст. 127, це — катування КК України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кривому Розі 15-річні підлітки посеред вулиці побили, зґвалтували та пограбували жінку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини