Головна Новини Суспільство події У Кривому Розі 15-річні підлітки посеред вулиці побили, зґвалтували та пограбували жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі 15-річні підлітки посеред вулиці побили, зґвалтували та пограбували жінку

Її знайшли непритомною та забрали до лікарні

23 листопада 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

Працівники поліції міста Кривий Ріг розшукали двох 15-річних  підлітків, які просто на вулиці міста напали на 48-річну городянку, скоїли пограбування, крім того, побили та зґвалтували. Про це інформує Криворізьке районне управління поліції.

У Кривому Розі 15-річні підлітки посеред вулиці побили, зґвалтували та пограбували жінку

Злочин скоїли 15-річні підлітки (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, неповнолітні  перестріли жінку на вулиці, завдали важких ушкоджень, скоїли над нею сексуальне насильство, присвоїли мобілку та втікли.

 Жертву вуличних зловмисників  з важкими ушкодженнями знайшли на вулиці Центрально-Міського району  22 листопада.  Городяни викликали поліцію та медиків на місце біди, саму потерпілу у важкому стані госпіталізували до медичного закладу.

 Разом з тим, було зареєстроване повідомлення з лінії "102", яке надійшло від адміністрації одного з міських  розважальних закладів, що зникла їх працівниця. Працівники поліції вияснили, що зниклою є городянка, яка зазнала побоїв та сексуального насильства.

 Як зазначили в місцевій поліції, щоб розкрити цей жорстокий злочин, були підняті  всі співробітники кримінального підрозділу,  які швидко знайшли причетних до його скоєння. Аби  затримати нападників, орієнтування отримали  наряди патрульних поліцейських. Їх розшукали за кілька годин.

Нападникам, які здійснили важкі злочини, лише по 15 років.

Відкрито кримінальні провадження за правовою кваліфікацією  ч. 2 ст. 121, це — умисні тяжкі тілесні ушкодження, ч. 3 ст. 152 – зґвалтування  та ч. 4 ст. 187  -розбій  Кримінального кодексу України.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кривому Розі підлітки влаштували на кладовищі зйомки для Instagram.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини