Головна Новини Суспільство події Зняли хрест та курили: у Кривому Розі підлітки влаштували на кладовищі зйомки для Instagram (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зняли хрест та курили: у Кривому Розі підлітки влаштували на кладовищі зйомки для Instagram (ВІДЕО)

На криворізькому кладовищі неповнолітні курили біля знятого хреста, дізналися журналісти

20 жовтня 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

В місті Кривий Ріг неповнолітні городяни влаштували чергові зйомки сюжету для соціальної мережі на одному з міських цвинтарів. Про це інформує Telegram-канал "Informator Video 18+".

Зняли хрест та курили: у Кривому Розі підлітки влаштували на кладовищі зйомки для Instagram (ВІДЕО)

У Кривому Розі підлітки знімали відео на кладовищі (фото з відкритих джерел)

Підлітки зняли хрест на одному з надгробків. На місці вічного спокою померлих городян, були присутні кілька місцевих підлітків. Один з підлітків стояв біля пам’ятника, неповнолітня містянка курила біля могили.  Також організували перекур біля надгробків і двоє інших місцевих хлопчаків.

В соціальній мережі коментують цей відеоролик на цвинтарі. Зокрема пишуть, що ця компанія часто проводить своє дозвілля на цвинтарі. Цього разу зняли там відеоролик. За оприлюдненою інформацією, це міг бути Центральний цвинтар Кривого Рогу, або інший міський цвинтар, що розташований неподалік селища Бажанове.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що підлітки підпалили ровесника, щоб зняти відео для соцмережІнколи, коли бажаєш отримати славу та лайки в соцмережах, забуваєш про здоровий глузд та робиш необдумані речі. Так сталося і з хлопцями з Бердянську.  Вночі двадцять дев’ятого листопада підлітки вирішили влаштували “крутий” експеримент та підпалити друга. Процес знімали на відео. Шоу вийшло з-під контролю. Швидка допомога доставила постраждалого хлопця прямо в реанімацію. У нього діагностували серйозні опіки, які пошкодили тридцять відсотків тіла. Бердянський відділок поліції встановив, що хлопчину спочатку облили горючою речовиною, а потім підпалили. В інциденті брали участь підлітки дванадцяти та тринадцяти років.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини