Головна Новини Суспільство події Вибух в районі вокзалу в Києві: системи ППО знищили російську крилату ракету
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух в районі вокзалу в Києві: системи ППО знищили російську крилату ракету

Вона вибухнула неподалік залізничного вокзалу у Києві

3 березня 2022, 00:14 comments1652
Поділіться публікацією:

В столиці вітчизняні системи ППО  збили  з заданого курсу російську крилату ракету. Вона вибухнула неподалік залізничного вокзалу. Про це повідомляють "Коментарі", оприлюднивши коментар, що надав радник міністра внутрішніх справ нашої країни  Антон Геращенко.

Вибух в районі вокзалу в Києві: системи ППО знищили російську крилату ракету

Системи ППО збили російську ракету (фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia)

Як він зазначив, агресор хотів завдати удару  в один з центрів управління.

 Геращенко також повідомив, що уламки російської ракети, що впала в місті, завдали ушкоджень міській теплотрасі. Але вони до ранку будуть ліквідовані.

"Якби ця ракета потрапила в ціль де-небудь в центрі Києва, жертви і руйнування були б жахливими", — завершив свій коментар радник міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в ОП розповіли, чому окупанти у сказі розстрілюють ХарківРосійські окупаційні війська обстрілюють Харків із важких реактивних систем залпового вогню. Сьогодні Харків став своєрідним Сталінградом 21 сторіччя.  Про це під час спілкування з журналістами розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович. Радник голови ОП зазначив, що Харків для російських окупантів є ключовим містом, яке вони хочуть взяти під свій контроль. Тому вже котрий день поспіль намагаються застосовувати як важку артилерію, так і авіацію. У місті постійно чути звуки сирени та вибухи. За словами Арестовича, тим не менш, і захисники міста, і тероборона відважно відбивають атаки противника, що, у свою чергу, виводить з себе окупантів і ті в сказі відкривають вогонь мирному населенню. Він також додав, що противник зазнає дуже великих втрат, намагаючись окупувати місто. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини