Головна Новини Суспільство події Вибух газу на Миколаївщині - повністю зруйновано кутові квартири на трьох поверхах
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух газу на Миколаївщині - повністю зруйновано кутові квартири на трьох поверхах

ДСНС та інші служби розбирають завали, щоб виявити усіх постраждалих

27 листопада 2021, 13:46
Поділіться публікацією:

ДСНС повідомляє про вибух, який стався у Миколаївщині. Зруйновано кілька квартир на верхньому поверсі. Підозрюють вибух газу, повідомляє пресслужба відомства.

Вибух газу на Миколаївщині - повністю зруйновано кутові квартири на трьох поверхах

П'ятиповерхівка після вибуху - фото ДСНС

27 листопада 2021 р. біля дев'ятої ранку відбувся вибух в одній із квартир цегляного п'ятиповерхового будинку у місті Нова Одеса Миколаївської області. Рятувальники ДСНС прибули за викликом і передали медикам трьох осіб.

У пошкодженому під'їзді зруйновано кімнати, орієнтовно, трьох кутових квартир із третього по п'ятий поверх. Найбільше постраждала квартира на останньому поверсі – вона повністю зруйнована. 

З будівлі вивели близько 50 людей. Серед тих, кого доправлено до лікарні, одна особа отримала пошкодження хребта, двоє перебувають у шоковому стані.

Рятувальники працюють на місці вибуху з використання інженерної техніки. Вони намагаються дістати з-під завалів ще двох осіб, яких, ймовірно, заблоковано у руїнах. Відомо, що серед них – самотня жінка, яка проживала у квартирі на четвертому поверсі.

До рятувальної операції залучені як працівники ДСНС (89 осіб), так і Нацполіція, (12 осіб), також працює три бригади швидкої медичної допомоги. Також запрошено дві команди кінологів і двох психологів. Фахівці облгазу та обленерго оглядають територію та комунікації, щоб гарантувати безпеку та з'ясування причин вибуху.

Мешканці зруйнованого будинку, згідно з планом місцевої влади, будуть розселені у тимчасові житла. на місці трагедії працює оперативний штаб.

Видання "Коментарі" нагадує, що 16 листопада 2021 року вибух пролунав у багатоповерхівці у Дніпрі. Докладніше про роботу пожежників можна прочитати за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини