Головна Новини Суспільство події У Дніпрі прогримів вибух у п'ятиповерхівці: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі прогримів вибух у п'ятиповерхівці: є загиблі

На місці пожежі знайшли тіла людей

14 листопада 2021, 15:18
Поділіться публікацією:








У Дніпрі прогримів вибух у п'ятиповерхівці: є загиблі

На місці працювали працівники Служби порятунку, фото ДСНС

В одній з квартир стався вибух, а потім в помешканні все почало горіти. Сусіди налякані надзвичайною подією викликали пожежників. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Дніпропетровській області.

Повідомлення про пожежу надійшло 14 листопада, близько 06:25. Вибух стався у квартирі на другому поверсі, що знаходиться в будинку на вулиці Абхазькій, в Соборному районі.

На місце виїхали три чергових відділення пожежно-рятувальних частин. Коли пожежники загасили вогонь в помешканні, то виявили два тіла чоловіка та жінки, що проживали у квартирі. Як повідомляють у пресслужбі, через припарковані авто, пожежний автомобіль не міг заїхати, тому вогнеборці прокладали магістральну лінію до під’їзду. В ДСНС наголошують, що через такі затори біля будинків рятувальники можуть не встигнути надати вчасну допомогу громадянам.

Відомо, що вогонь знищив побутові речі й меблі, пошкодив стіни жилої кімнати. Причина пожежі встановлюється. На місце виїжджала слідчо-оперативна група відділу поліції. Особу загиблого 44-річного чоловіка встановлено, особу жінки поки що ні. На місці працювали 11 пожежників.

Як повідомляв портал "Коментарі", на дорозі Київ-Харків-Довжанський понад три доби гасили пожежу на АЗС. Там вибухнув газ й з підземної місткості кілька днів витікали залишки газу. Причиною вибуху стала розгерметизація підземної місткості з газом

Також ми писали, що в Індії сталася пожежа у дитячій лікарні. Від вогню загинули новонароджені малята. Згідно з попередніми даними, пожежа у дитячій лікарні міста Бхопалі виникла через коротке замикання.

У Дніпрі прогримів вибух у п'ятиповерхівці: є загиблі - фото 2
У Дніпрі прогримів вибух у п'ятиповерхівці: є загиблі - фото 3
У Дніпрі прогримів вибух у п'ятиповерхівці: є загиблі - фото 4
У Дніпрі прогримів вибух у п'ятиповерхівці: є загиблі - фото 5




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини