Головна Новини Суспільство події На дорозі «Київ-Харків-Довжанський» третю добу гасять пожежу
commentss НОВИНИ Всі новини

На дорозі «Київ-Харків-Довжанський» третю добу гасять пожежу

На АЗС горять залишки газового конденсату

30 жовтня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

На автозаправній станції, що розташована на дорозі "Київ-Харків-Довжанський", пожежники продовжують боротися з вогнем третю добу. Про це повідомляють в прес-службі Служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Харківській області.

На дорозі «Київ-Харків-Довжанський» третю добу гасять пожежу

Від вибуху згоріли два авто, фото ДСНС

Нагадаємо, що пожежу гасять з 5-ї години ранку 28 жовтня. Тоді на території АЗС стався вибух газу. В результаті загорілися два вантажних тягачі з причепами, які стояли на території АЗС. На місце працівники АЗС викликали пожежників, адже вогонь спалахнув дуже швидко й для гасіння пожежі знадобилося чимало ресурсів. Подія трапилася біля села Рай-Оленівка, що розташоване в Харківському районі.

Причиною вибуху стала розгерметизація підземної ємності з газом. Як повідомляють в ДСНС, станом на 7 ранку 30 жовтня залишки газу продовжують горіти. Вогонь проривається через запірну арматуру підземної ємності, що була пошкоджена в результаті вибуху. 

На території АЗС "WOG" чергують п'ять вогнеборців. Пожежа локалізована, але не ліквідована до кінця, адже газ, що витікає з ємності продовжує факельно горіти.

Як повідомляв портал "Коментарі", вночі 28 жовтня в Харківській області стався потужний вибух газу на одній з автозаправних станцій АЗС. Пожежу на площі 250 метрів квадратних гасили протягом години 40 працівників Служби з надзвичайних ситуацій.

Раніше ми писали, що у Харкові в ДТП загинула людина. Неповнолітнього водія затримали, йому вже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Наразі хлопець перебуває в ізоляторі. Суд обрав йому міру запобіжного заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини