Головна Новини Суспільство події В Харкові в ДТП загинула людина: водія затримали (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Харкові в ДТП загинула людина: водія затримали (Відео)

Аварія трапилася через порушення ПДР

27 жовтня 2021, 08:35 comments1788
Поділіться публікацією:








В Харкові в ДТП загинула людина: водія затримали (Відео)

Два автомобілі зіткнулися на перехресті, фото Telegram

Увечері 26 жовтня на перехресті зіткнулися дві іномарки. Аварія трапилася на проспекті Гагаріна. Легковики марок Infiniti та Chevrolet понівечені, є загиблий та травмовані. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції в Харківській області.

За даними поліції, близько 20:45, автомобіль Infiniti поїхав на червоне світло світлофора та в'їхав у авто Chevrolet. Від удару автомобілі відкинуло з дороги — один з них врізався в світлофор та збив рекламний щит.

У результаті пригоди від травм помер 58-річний водій Chevrolet. Пасажири Infiniti, двоє хлопців 19 років та дівчина 16 років, наразі в лікарні, лежать в реанімації. Особи потерпілих та водіїв встановили слідчі.

На місце виїжджали рятувальники, "швидка", слідчі, криміналісти. Поліція збирає матеріали у справі про ДТП, опитує свідків та потерпілих, опрацьовують записи відеокамер.

Наразі в поліції повідомляють, що вже відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За кермом іномарки Інфініті був 16-річний водій, його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Результати освідування — водій авто ознак алкогольного сп’яніння не мав.

Як відомо з матеріалів прес-конференції, начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Харківській області Олександр Умніков розповів, що винуватець ДТП — водій Infiniti, що їхав на червоний сигнал. Від госпіталізації 16-річний харків’янин відмовився. Підозру у вчиненні злочину йому вже оголосили, він наразі знаходиться в ізоляторі. Автівка зареєстрована на його матір, що наразі знаходиться за кордоном.

За словами начальниці управління патрульної поліції в області Олени Стрижак , місяць тому патрульні складали на неповнолітнього два протоколи за порушення ПДР та кермування без прав.

Наразі відкрито ще одне кримінальне провадження за статтею 287 (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) Кримінального кодексу України. Хлопцю суд обиратиме запобіжний захід, прокурори вимагатимуть тримання під вартою.

28 жовтня суд обрав затриманому міру запобіжного заходу — тримання під вартою без права внесення застави. Таке рішення виніс Київський районний суд міста Харкова. Адвокат просила відпустити хлопця під доманій арешт.

На суді юнак просив вибачення: "Хочу попросити вибачення за те, що сталася дана ситуація. Не хотів, щоб таке сталося. Повністю шкодую та приношу свої вибачення потерпілим, людині, яка їхала на Chevrolet... Його родичам приношу вибачення. Повністю шкодую, що так вийшло".

Як повідомляв портал "Коментарі", на Харківщині троє місцевих мешканців вживали зіпсовану консервацію з грибів. Після такого обіду із зіпсованою грибною стравою двоє городян госпіталізовані до реанімації у важкому стані. Медики роблять все можливе, аби врятувати їм життя. Про це інформує Харківський обласний лабораторний центр МОЗ України.

В Харкові в ДТП загинула людина: водія затримали (Відео) - фото 2
В Харкові в ДТП загинула людина: водія затримали (Відео) - фото 3
В Харкові в ДТП загинула людина: водія затримали (Відео) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

дмитрий

28 жовтня 2021, 08:38

сатанист чёртов. дело сделано перед Хэллоуином. выслуживается гад. на кол его.

NN

27 жовтня 2021, 15:33

Какие такие иномарки? Совки в харькове? Ватники? СучОнок на инфинити убил и покалечил людей. Умертвить сучонка - иначе нам жизни не будет. И заодно тех, кто отмазаол сучОнка за стрельбу в людей. Сучье отродье

Max

27 жовтня 2021, 13:05

В 16 лет у него нет прав на вождение авто. Только мопед или мотоцикл. Гуглите - уродца отмажут, как отмазывали и доселе.


Новини