Головна Новини Суспільство події В Харківській області масове отруєння грибами : що відомо про стан людей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Харківській області масове отруєння грибами : що відомо про стан людей

Жителі вживали зіпсовану консервацію з грибів

25 жовтня 2021, 23:10 comments1024
Поділіться публікацією:

На Харківщині   троє місцевих мешканців вживали зіпсовану  консервацію з грибів.  Після такого обіду із зіпсованою грибною стравою  двоє городян госпіталізовані  до реанімації у важкому стані. Медики роблять все можливе, аби врятувати їм життя. Про це інформує Харківський обласний лабораторний центр МОЗ України.

В Харківській області масове  отруєння грибами : що відомо про стан людей

Після отруєння грибами на Харківщині дві людини в реанімації /фото з відкритих джерел /

 За оприлюдненою інформацією, троє городян відкрили консервацію з грибів, яка вже була зіпсована. Лісові делікатеси вирішили не викидати, а з'їсти. Щоб вберегтись від неприємностей, вміст закрутки навіть проварили. Але від бактерій ботулізму це любителів грибів не врятувало.

На четвертий день  городянин похилого віку та його 46-річний син почали почувати себе зле. Так проявили себе симптоми отруєння. Їх госпіталізували до Харківського медичного закладу швидкої та невідкладної допомоги, а потім перевезли до іншої міської лікарняної установи. На жаль, харків'яни знаходяться в реанімації у тяжкому стані. Третій їх знайомий, який теж їв консервацію з грибів, відбувся легким переляком.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі"інформував про те, що Мати залишила без нагляду: в Харківській області трагічно загинула 4-річна дитина. У Харківській області загинула дитина. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Харківській області. 

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 27 вересня на пляжі біля річки Сіверський Донець. Повідомляється, що 32-річна місцева жителька перебувала на пляжі разом зі своїм 4-річним сином. На деякий час жінка залишила дитину без всякого нагляду, в результаті чого він загинув. Згідно з висновком експерта смерть наступила внаслідок утоплення у воді.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини