Головна Новини Суспільство події Вибух боєприпасів у Чернігові: стало відомо, що кількість постраждалих стрімко зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух боєприпасів у Чернігові: стало відомо, що кількість постраждалих стрімко зросла

Кількість постраждалих внаслідок вибуху на виставці у Чернігові зросла до 13 людей

4 вересня 2022, 19:25
Поділіться публікацією:

Чисельність  городян, які  отримали поранення  з причини  вибуху боєприпасів  під час їх демонстрації в місті Чернігів підвищилась до 13 осіб. Про це інформує  "Суспільне".

Вибух боєприпасів у Чернігові: стало відомо, що кількість постраждалих стрімко зросла

Трагедія у Чернігові. Фото: Суспільне

Як розповів радник голови  Чернігівської ОВА Андрій Подорван, до медичних закладів  доставили ще кількох  жителів міста, які  знаходились  поруч  із виставковим стендом, коли  стався вибух.

Зараз  стали  відомими дані, що з-поміж  потерпілих  є шестеро малих чернігівців віком від 2 до 12 років, двоє з малюків  знаходяться  на лікуванні в медичному закладі.  Ще  були поранені  шестеро городян  та  військовослужбовець.

В палаті травматологічного  відділення  Чернігівської лікарні №2  знаходиться  матір дворічного хлопчика. Зараз  її  особистий стан задовільний. Але, її дворічний малюк   знаходиться  під наглядом лікарів у реанімаційному відділенні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що президент Зеленський відреагував на трагедію у ЧерніговіПрезидент України Володимир Зеленський наголосив, що правоохоронці мають якомога швидше встановити, хто та з яких причин приніс бойову зброю на виставку. 3 вересня у Чернігові на міській виставці здетонувала РПГ, внаслідок чого було травмовано п’ятеро осіб, серед них четверо дітей віком від 2 до 12 років, дворічна дитина – у важкому стані. Володимир Зеленський прокоментував цю трагедію та відмітив, що усі винні будуть притягнуті до відповідальності. Глава держави закликав представників місцевої влади та правоохоронців по всій країні пильнувати, щоб таке не повторилося. Також заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив, що він мав чітку і зрозумілу розмову з очільником Чернігівської ОВА В'ячеславом Чаусом. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини