Головна Новини Суспільство події Весь час падала: на Херсонщині копи спіймали п’яну горе-матір з немовлям
commentss НОВИНИ Всі новини

Весь час падала: на Херсонщині копи спіймали п’яну горе-матір з немовлям

Жінка отримала протокол від патрульних

5 серпня 2021, 17:20
Поділіться публікацією:

У Херсонській області у Генічеську правоохоронці помітили жінку з немовлям, яка дивно поводилась. Горе-матір везла у візочку дитя, а сама весь час падала. Поводила себе, як після декількох чарок алкоголю. Жінка отримала від патрульних протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків. Про це повідомляє ТСН з посиланням на пресслужбу патрульної поліції Херсонської області.

Весь час падала: на Херсонщині копи спіймали п’яну горе-матір з немовлям

П’яна мати, фото патрульної поліції Херсонської області

На вулиці патрульні дійсно побачили жінку з дитячим візком і немовлям у ньому. Одяг матері був брудним, а під час спілкування інспектори помітили в неї ознаки алкогольного сп’яніння.

Поліцейські склали на 34-річну місцеву жительку протокол за ч. 1 ст. 184 (Неналежне виконання батьківських обов’язків) КУпАП та викликали карету швидкої. Її однорічну доньку ушпиталили до районної лікарні для обстеження.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що п'яна жінка намагалася підкупити поліцейських.У столиці співробітники поліції затримали жінку, яка була не зовсім у тверезому стані й намагалася втекти від них. Вона в якийсь момент наїхала на бордюр на одній з київських вулиць, тому патрульні й звернули увагу на автомобіль Toyota. Копи побачили за кермом п'яну жінку. Коли інспектор попросив показати свої документи, порушниця люб'язно погодилася і надала їх. Але тільки справа дійшла до пошуку свідків, то  почала тікати з місця злочину, і сховалася в підземному паркінгу.

Така поведінка не викликала захоплення у поліції, тому вони змушені були відправити жінку в поліцейську дільницю. Вже там вона прийняла спробу виправити ситуацію, запропонувавши співробітникам поїхати до неї додому і разом посмажити м'ясо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини