Головна Новини Суспільство Приколи "Ми купимо м'ясо, посмажимо разом": п'яна жінка намагалася підкупити поліцейських (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми купимо м'ясо, посмажимо разом": п'яна жінка намагалася підкупити поліцейських (відео)

Спочатку вона хотіла втекти, а потім вирішила звільнитися незвичайним способом

24 вересня 2020, 15:59
Поділіться публікацією:

"Ми купимо м'ясо, посмажимо разом": п'яна жінка намагалася підкупити поліцейських (відео)

Дівчина хотіла підкупити співробітників поліції. Фото: unsplash

У столиці співробітники поліції затримали жінку, яка була не зовсім у тверезому стані й намагалася втекти від них. Вона в якийсь момент наїхала на бордюр на одній з київських вулиць, тому патрульні й звернули увагу на автомобіль Toyota. Про це пише видання newsyou.

Патрульні почали зупиняти водія, але автомобіль загальмував не відразу. Коли вони підійшли до машини, то побачили за кермом п'яну жінку.

Коли інспектор попросив показати свої документи, порушниця люб'язно погодилася і надала їх. Але тільки справа дійшла до пошуку свідків, то  почала тікати з місця злочину, і сховалася в підземному паркінгу.

Така поведінка не викликала захоплення у поліції, тому вони змушені були відправити жінку в поліцейську дільницю. Вже там вона прийняла спробу виправити ситуацію, запропонувавши співробітникам поїхати до неї додому і разом посмажити м'ясо.

"Поїхали до мене додому! Усі! Я вас пригощу... У мене, правда, немає ще кухні... Але ми купимо м'ясо, посмажимо разом, я вас пригощу вином", — говорила дівчина.

Раніше "Коментарі" писали про десять смішних фото, які демонструють весь абсурд дистанційного навчання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини