Головна Новини Суспільство події Ведмідь втік з клітки пасажирського літака в аеропорту Дубая
commentss НОВИНИ Всі новини

Ведмідь втік з клітки пасажирського літака в аеропорту Дубая

На борту літака Iraqi Airways стався незвичайний інцидент. Місцева влада з'ясовує, як тварина змогла втекти з літака.

7 серпня 2023, 12:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

4 серпня пасажири літака від авіакомпанії Iraqi Airways змушені були затриматись в місцевому аеропорту через ведмедя, який виліз зі свого ящика у вантажному відсіку. На опублікованому ролику капітан літака вибачається перед пасажирами за затримку.

Ведмідь втік з клітки пасажирського літака в аеропорту Дубая

В аеропорту Дубая втік з клітки ведмідь. Фото з відкритих джерел

Рейс мав вилетіти з ОАЕ до Іраку, однак був затриманий через незвичний інцидент. Авіакомпанія Iraqy Airways заявила, що не винна у втечі тварини, і що екіпаж літака співпрацював з владою Об’єднаних Арабських Еміратів, яка направила спеціалістів, щоб заспокоїти ведмедя та зняти його з літака. Рейс в одному з найбільших аеропортів світу був затриманий на годину.

Iraqy Airways повідомила, що усі процедури для транспортування ведмедя були дотримані та проводились згідно зі стандартами Міжнародної асоціації повітряного транспорту. Прем'єр-міністр Іраку наказав провести розслідування того, як ведмідь втік зі свого ящика.

Представник Iraqi Airways підтвердив, що ведмедя транспортували до столиці Іраку. Однак відмовився розкрити особу власника тварини. Утримання хижих тварин, як домашніх улюбленців в Іраку стало популярним явищем серед місцевих заможних людей.

Іракська влада намагається змінити це і забезпечити дотримання законів про захист диких тварин. Раніше поліція Багдада закликала, щоб іракці повідомляли про випадки втечі диких тварин на вулиці, або про випадки пов’язанні з приготуванням екзотичних тварин як страв у деяких ресторанах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що митник помітив незвичну поведінку пасажира в аеропорту. Він не очікував виявити такий багаж.

Також "Коментарі" писали, що через витівку 60-річної пенсіонерки з України довелось евакуювати пасажирів та персонал польського аеропорту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини