Головна Новини Суспільство події Митник помітив незвичну поведінку пасажира в аеропорту: він не очікував виявити такий багаж
commentss НОВИНИ Всі новини

Митник помітив незвичну поведінку пасажира в аеропорту: він не очікував виявити такий багаж

У Каїрському аеропорту митник виявив неочікуваний багаж у чоловіка, який нервував перед посадкою на літак.

26 липня 2023, 17:50 comments5121
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Аеропорти містять численні правила та заборони, однак багато пасажирів ігнорують їх, що призводить до несподіваних, а інколи і небезпечних ситуацій. Так сталось в єгипетському аеропорту Каїра. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Gulf News.

Митник помітив незвичну поведінку пасажира в аеропорту: він не очікував виявити такий багаж

Митник в аеропорті. Фото з відкритих джерел

Наприкінці червня житель Оману прямував зі Маската до Каїра. В єгипетському аеропорті чоловік привернув до себе увагу через дивну поведінку. Митники вирішили перевірити пасажира, однак не очікували та жахнулися, коли побачили, що везе з собою турист.

Виявилось, що громадянин Оману у валізах мав 11 пакетів зав'язаних шнурком. У цих пакетах було 73 змії, з яких 48 були ще живі. Крім цього оманський мандрівник мав ще один багаж, який містив двох черепах.

Митник помітив незвичну поведінку пасажира в аеропорту: він не очікував виявити такий багаж - фото 2

Митник аеропорту Єгипту настільки запанікував, що йому потрібна була допомога, щоб привести себе до ладу. Згодом йому надали медичну допомогу та перевірили, чи не зазнав він укусів від змій.

Пасажир з Оману не мав відповідних документів на перевезення та володіння тваринами. Співробітники аеропорту повідомили про ситуацію Управління ветеринарного карантину та охорони тваринного світу. Змій та черепах помістили на карантин, а далі їх мають відправити до зоопарку.

Проти пасажира було розпочато судовий процес за спробу контрабанди тварин в країну без належної документації та за порушення законів про охорону дикої природи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Польщі евакуювали аеропорт через витівку української пенсіонерки.

Також "Коментарі" писали про компанію Ryanair, яка готова запустити авіарейси з трьох українських міст до кінця року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини