Головна Новини Суспільство події Вдарила по обличчю: у Волинській області педагог відлупцювала свого учня (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдарила по обличчю: у Волинській області педагог відлупцювала свого учня (ВІДЕО)

Вчителька накинулася на учня, бо школярі стукали у кабінет та тікали

22 листопада 2021, 22:35
Поділіться публікацією:

У Волинській області, в населеному пункті Цміни  стався інцидент в місцевій школі. Місцева освітянка побила школяра. Про це інформує "Конкурент".

Вдарила по обличчю: у Волинській області педагог відлупцювала свого учня (ВІДЕО)

Вчитель побила свого учня (фото з відкритих джерел)

 Відеоролик, на якому це відзнято, опублікували в соціальних мережах. Там зафільмовано, як педагог свариться з школярем, потім надавала йому ляпасів і тягнула за вухо.

Керівниця сільського закладу освіти Людмила Лавринюк прокоментувала цю подію. Але школярі не звертались до неї зі скаргою.

За її словами, вони обговорили конфлікт разом з батьками, школярами та педагогом. Вчителька попросила вибачення.  На уроці сталась провокативна ситуація і ми зараз це з’ясовуємо.

 Вчителька зірвалась на уроці фізики в дев’ятикласників. Учні розігрували педагога, стукали в кабінет і бігли геть.  Тому нерви у вчительки не витримали. Керівниця не заперечила, що такі випадки траплялись і раніше.  Лише сказала, що схоже "траплялось давно".

Вона наголосила, що постійно говорить колегам про недопущення боулінгу в їх школі.

За словами Людмили Лавринюк, з дітьми зараз непросто  працювати. Вони самі є ініціаторами певних шкільних ситуацій. Але вона постійно наголошує, що педагог не має права зриватись.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Волинській області чоловік напав на 63-річну жінкуНа Волині в одному з населених пунктів Луцького району 36-річний збоченець  побив рушницею вдвічі старшу за себе бабусю та ще  й зґвалтував її. Раніше судимий молодик погрожував літній жінці, кілька разів завдав своїй жертві ударів прикладом рушниці, а потім вчинив сексуальне насильство.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини