Головна Новини Суспільство події В упаковці морепродуктів з Росії китайські спеціалізовані служби виявили коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

В упаковці морепродуктів з Росії китайські спеціалізовані служби виявили коронавірус

Згідно з повідомленням служби з профілактики і контролю захворювань міста Фуюй, одна з партій продукції вже поступила в продаж

21 вересня 2020, 16:24
Поділіться публікацією:

Результати проб на COVID-19, взятих з упаковки з морепродуктами, які були імпортовані в Китай, показали позитивний результат. Про це повідомляє національне інформаційне агентство Китаю "Сіньхуа".

В упаковці морепродуктів з Росії китайські спеціалізовані служби виявили коронавірус

Джерело: vestniksr.ru

Повідомляється, що заморожені морепродукти прибули з Росії в м Чанчунь, провінції Цзілінь, яка знаходиться на північному сході країни. У п'ятницю, 18 вересня, з зовнішньої сторони упаковки був узятий змив на наявність коронавірусної інфекції, а вже на наступний день, 19 вересня, позитивний результат був підтверджений міським центром з профілактики та контролю захворювань.

За запевненням міської влади, люди, які контактували з пакувальним матеріалом, на цей момент можна побачити в ізоляцію. Всі вони знаходяться під медичним наглядом. Результати тестів на Коронавірусние інфекцію у всіх не дав позитивного результату.

Крім того, згідно з повідомленням служби з профілактики та контролю захворювань міста Фуюй цієї ж провінції, одна з партій продукції вже поступила в продаж.

Місцева влада звернулася до жителів міста, які, можливо, мали контакт з цією партією продукції, з наполегливим проханням добровільно з'явитися до медичних установ для проведення тестів на COVID-19 і повідомити про можливий контакт в адміністрацію міста або села.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що гонконзькі вчені винайшли маску, яка може на 100% захистити від коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини