Головна Новини Суспільство події В Умані горів гуртожиток: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Умані горів гуртожиток: є постраждалі

Пожежа сталась 7 вересня близько сьомої вечора

8 вересня 2021, 09:07
Поділіться публікацією:

В Умані горів гуртожиток: є постраждалі

Пожежа, фото з відкритих джерел

Ввечері 7 вересня студенти Уманського національного університету садівництва викликали пожежників до студентського гуртожитку. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Пожежа у чотириповерховому гуртожитку нацуніверситету розгорілась близько сьомої вечора в одній із жилих кімнат на першому поверсі.

Надзвичайна подія вклала на лікарняні ліжка сім студентів – четверо молодих людей отруїлись продуктами горіння, ще троє отримали порізи під час спроби покинути кімнату у вогні.  Їх стан лікарі характеризують як середньої важкості.

У ліквідації вогню на площі 30 кв. м були залучені 27 рятувальників. Вони оперативно загасили пожежу та евакуювали із задимленого гуртожитку 25 людей.

Нагадаємо, що 3 вересня у столичному костелі Святого Миколая сталась пожежа, під час якої постраждало оздоблення храму та згорів старовинний орган фірми "Rieger-Kloss", виготовлений у Чехословаччині. За словами міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, співробітники установи культури надто довго намагалися загасити пожежу самостійно, через що рятувальникам було вже не під силу врятувати старовинний музичний інструмент. Українці в соцмережах цим фактом надзвичайно обурені та вимагають відповідальності та відставки чинного міністра культури Олександра Ткаченка.

Також "Коментарі"повідомляли, що силами лісників, співробітників ДСНС і військовослужбовців ЗСУ у Сєвєродонецькому районі, що на Луганщині, було ліквідовано масштабну пожежу, під час якої горіли хвойні ліси у Новоайдарському лісомисливському господарстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини