Головна Новини Суспільство події В Україну йде циклон зі снігом та дощем: де погіршиться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде циклон зі снігом та дощем: де погіршиться погода

У восьми західних областях нашої країни вже оголошено штормове попередження

20 лютого 2023, 21:40
Поділіться публікацією:

За прогнозом народного синоптика Станіслава Щедріна, в нашу країну направляється новий циклон з опадами, який зіпсує погоду в українських регіонах. 

В Україну  йде циклон зі снігом та дощем: де погіршиться погода

В Україні очікуються сильні опади (фото з відкритих джерел)

Як стверджує Щедрін, непогода, яку несе  циклон, проявить себе в понеділок ввечері. Першими  можливості непроханого гостя- непередбачувані опади відчують мешканці західних  регіонів, а в ніч на 21 лютого вони   накриють  територію всієї України.

"Пройдуть дощі та сильний мокрий сніг, температура по всій країні, окрім крайнього сходу, коливатиметься в межах +2...+6, на крайньому сході — до -3...+1", — такий прогноз на вівторок  народного синоптика.  

Важливо, що вже сьогодні, 20 лютого, у восьми західних  регіонах нашої країни  оголошено штормове попередження. Як прогнозують синоптики Укргідрометцентру, у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях очікують на  пориви сильного вітру до 15-20 м/с. Тут оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що В Україну йде дуже рання весна: синоптики оновили прогноз.Погода в нашій країні цієї весни  передбачається  плюсовою, весна прийде рано, проте  можливі сюрпризи, як от  заходи "арктичного" повітря, і тому прогнозуються  періоди  похолодання. Як  прогнозує народний  синоптик  Станіслав Щедрін, весна в  нашій країні буде дуже рання.Зокрема, остання декада лютого, температура  прогнозується  -3...+3 в нічний час та до +4...+9  за світлового дня, буде ще й волого.Березень прийде  з потеплінням. Стовпчик термометра показуватиме +9...+11,  в західних регіонах температура буде ще теплішою  до +10...+13. При цьому, опади не докучатимуть, а сонця  стане більше.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини