Головна Новини Суспільство події В Україні в День святого Валентина можуть не їздити таксі: відомі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні в День святого Валентина можуть не їздити таксі: відомі причини

Таксисти збирають організувати 14 лютого загальноукраїнський страйк

11 лютого 2022, 20:35
Поділіться публікацією:

На день всіх закоханих наші співгромадяни можуть залишитись без звичних послуг обслуговування  таксі. В групах, які є в мережі, таксисти активно обговорюють ідею загального всеукраїнського страйку, що хочуть провести якраз 14 лютого. Про це інформує Auto24.

В Україні в День святого Валентина можуть не їздити таксі: відомі причини

Таксисти збираються на мітинг (фото з відкритих джерел)

Кермувальники відомих в нашій країні служб таксі по всіх регіонах  України мають на меті зібратись для проведення страйку якраз на день всіх закоханих.  На свята у них завжди вистачає замовників, зокрема, у вечірні години.

Якщо страйк в цей день відбудеться, компанії отримають великі збитки, таксисти нічого не зароблять, а наші співвітчизники не зможуть поїхати в гості до рідних чи друзів.

 Головні вимоги перевізників відомі – це збільшення тарифів по всій Україні.  Це вимога представників кількох великих служб таксі. Серед них і ті, хто використовує у своїй роботі мобільні додатки – Bolt, Uklon, Uber, OnTaxi та відомі в регіонах представники перевізників.

В день майбутнього страйку автомобіль не можна буде замовити за основними каналами зв’язку – за телефонними номерами чи за додатком. Але водії таксі таки обслуговуватимуть клієнтів, що зупинятимуть їх.  Але попереджають, що тарифи будуть більшими.

Вимоги, які висувають страйкарі, це — проінформувати керівництво відповідних служб, що теперішні тарифи сьогодні не покривають їх витрат. Тому вони  й готують вимоги щодо збільшення цін на проїзд в таксі на 20-30 відсотків. Адже пішли вверх ціни на пальне, зросли послуги автосервісу.

Якщо до вимог працівників таксі не прислухаються, то вони готові страйкувати до 20 лютого.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що шахраї в Україні використовують схему обману з таксі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини