Головна Новини Суспільство події В Україні рятувальники працюють в посиленому режимі роботи: відома причина
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні рятувальники працюють в посиленому режимі роботи: відома причина

31 грудня рятувальники переходять на посилений режим несення служби

31 грудня 2021, 20:35
Поділіться публікацією:

В останній день старого року  фахівці рятувальної служби працюватимуть за посиленим режимом проходження служби. Це  продовжуватиметься, поки в нашій країні не закінчаться новорічні свята. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

В Україні рятувальники працюють в посиленому режимі роботи: відома причина

Рятувальники будуть працювати у посиленому режимі роботи (фото з відкритих джерел)

Як зазначено в повідомленні, за посиленим моніторингом фахівці техногенної та пожежної безпеки працюватимуть  з 09:00 31 грудня 2021 року до 09:00 4 січня 2022 року.

Особливо пильнуватимуть спеціалісти рятувальної служби об'єкти, де масово перебуватимуть люди з причини проведення новорічних  святкових заходів.

 Важливо, що загальна кількість долучених рятувальників у всіх регіонах нашої країни, що  здійснюють цілодобове чергування – це більше 7 тисяч фахівців особового складу. В їх розпорядженні перебуває  2 тисячі найменувань пожежно-рятувальної і спеціальної техніки. Так само задіяні 26 піротехнічних розрахунків та 9 повітряних суден.  Сюди входить  4 літаки та 5 вертольотів.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що рятувальники розповіли, куди в Карпатах краще не йтиНа новорічні свята любителям подорожувати  українськими Карпатами, краще відкласти свою мандрівку до безпечних часів. Адже там до кінця року буде зберігатись високою небезпекою сходження снігових лав з вершин гір. За оприлюдненою інформацією, 30-31 грудня на високогір’ях, які розміщені в східній частині Закарпаття та 31 грудня в гірській частині Львівського регіону буде спостерігатися  чимала небезпека з причини сходження снігових лавин. Саме з цієї причини  тут оголошено 3 рівень небезпеки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини