Головна Новини Суспільство події В Україні почнуть будівництво першого автобану: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні почнуть будівництво першого автобану: подробиці

Автобан буде близько 280 км протяжністю.

8 грудня 2021, 23:40
Поділіться публікацією:

Очільник уряду Денис Шмигаль повідомив, що будівництво першого українського автобану з міста Краковець до міст Броди та Рівне  стартує  вже в новому 2022 році. Про це він повідомив, перебуваючи на українсько-хорватському бізнес-форумі в столиці.  Про це інформує Укрінформ.

В Україні почнуть будівництво першого автобану: подробиці

Перший автобан почнуть будувати у 2022 році (фото з відкритих джерел)

За словами керівника уряду, вже в наступному році в нашій країні розпочнеться будівництво першого національного автобану  від польського кордону. Від міста Краковець через Львів і далі в напрямку міста Рівне. Фактично, це буде нова частина  магістралі до столиці, такого транзиту від кордону Євросоюзу до столиці.

 Планують, що автобан матиме протяжність 280 км, час автоводіїв в дорозі суттєво зменшиться з 4 годин 20 хвилин до 2,5 годин. На новій дорозі можна буде рухатись зі швидкістю 130 км/год.  Будівництво автобану здійснюватиметься за трьома етапами.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Шмигаль розповів, хто отримає житло від держави наступного рокуНа брифінгу, який відбувся під час робочої поїздки до Луганської області, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що вже наприкінці поточного року почне працювати довгоочікувана державна фінансова лізингова компанія, під гарантії якої буде виділено близько 20 млрд грн. Це дасть змогу отримання житла для бюджетників – вчителів, лікарів, військових, а також внутрішньо переміщених осіб. Також, за словами прем'єр-міністра України, у державному бюджеті нашої країни урядом запланувало 5,5 млрд гривень на забезпечення необхідним житлом усіх тимчасово переміщених осіб.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини