Головна Новини Суспільство події Шмигаль розповів, хто отримає житло від держави наступного року
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів, хто отримає житло від держави наступного року

Вже у 2022 році за державною програмою зможуть отримати квартири пільгові категорії громадян України.

26 листопада 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

На брифінгу, який відбувся під час робочої поїздки до Луганської області, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що вже наприкінці поточного року почне працювати довгоочікувана державна фінансова лізингова компанія, під гарантії якої буде виділено близько 20 млрд грн. Це дасть змогу отримання житла для бюджетників – вчителів, лікарів, військових, а також внутрішньо переміщених осіб, повідомляє УНІАН.

Шмигаль розповів, хто отримає житло від держави наступного року

Черга на квартири у 2022 році - фото з відкритих джерел

"Наступного року ми запланували — це ініціатива президента України Володимира Зеленського — повністю закрити чергу на житло ветеранів АТО — внутрішньо переміщених осіб. Це близько 4 тис. сімей, яких ми повністю за рахунок держави забезпечимо житлом наступного року, тобто поетапно закриватимемо". черги", — сказав Шмигаль.

Також, за словами прем'єр-міністра України, у державному бюджеті нашої країни урядом запланувало 5,5 млрд гривень на забезпечення необхідним житлом усіх тимчасово переміщених осіб, а також осіб, які мають статус учасника бойових дій, і вже у 2022 році вони зможуть заселитися у нові квартири, на які вони так довго чекали.

Зазначимо, що Денис Шмигаль також розповідав, що гроші на анонсовану президентом 1 тисячу гривень для повністю вакцинованих проти COVID-19 українців візьмуть із скарбниці із коштів платників податків. Проблем із виплатами бути не повинно, адже вони вже закладені у бюджеті.

Крім того, за словами глави уряду, Україна хоче ще на 15 років продовжити контракт на транзит російського газу, який спливає 2024 року. Для нас це є ідеальним терміном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини