Головна Новини Суспільство події В Україні 71-річному пенсіонерові винесли вирок через "карантинні" 8 тисяч гривень: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні 71-річному пенсіонерові винесли вирок через "карантинні" 8 тисяч гривень: що відомо

Підсудний визнав свою провину, тому у нього є шанс уникнути в'язниці

13 серпня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

На Хмельниччині пенсіонеру винесли вирок, бо він обманом отримав компенсацію від держави під час карантину. Про це повідомляється у рішенні Нетішинського міського суду.

В Україні 71-річному пенсіонерові винесли вирок через "карантинні" 8 тисяч гривень: що відомо

Суд виніс суворе рішення (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що 71-річний чоловік подав заяву, щоб отримати 8 тисяч гривень, які видавали з державного бюджету постраждалим під час локдауну. На той момент в регіоні діяла червона зона.

Державні кошти йому прийшли, але стало відомо, що він й надалі продовжував працювати та отримував зарплату на своєму робочому місці. За законом він не мав права претендувати на ці державні виплати. 

 Відтак йому винесли вирок та визнали винним у шахрайстві (у великих розмірах або з використанням електронно-обчислювальної техніки) і засудили до 3 років позбавлення волі.

Зазначимо, що підсудний пішов на угоду зі слідством або визнав свою провину, відтак йому присудили рік випробувального терміну.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що на Хмельниччині буревій повалив та повиривав дерева на понад 100 гектарах лісу. В Хмельницькій області  виклало лісові насадження більш як на сто гектарах площі. Стихія, наче агресивне торнадо, пронеслась краєм, вирвала, поламала і порозкидала по землі дерева. 

За повідомленням хмельницьких лісничих, сильний вітер та негода, яка днями була тут, наробила чимало лиха. Нанесла і чималих збитків місцевим лісникам. Найбільше буревій зачепив Кам’янець-Подільський район та місцеве підприємство "Кам’янець-Подільське лісове господарство".  Там завдано шкоди та виламано  ліс більш як на сто гектарах в Дунаєвецькому та Маківському лісництвах.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Анна

14 серпня 2021, 05:29

Такі гроші отримали багато бюджетників

григорій

14 серпня 2021, 05:27

засудіть хоч одного олігарха чи може вони не мошейніки


Новини