Головна Новини Суспільство події В окупованому Донецьку після дощу людей змивало водою
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Донецьку після дощу людей змивало водою

На відео помітно, як жінку зносить водним потоком

17 червня 2021, 23:53
Поділіться публікацією:

17 червня в окупованому Донецьку через негоду місцеві жителі і транспорт опинилися в пастці. Про це повідомляє телеграм канал ПП Донецьк.

В окупованому Донецьку після дощу людей змивало водою

Жінку зносить водним потоком (фото з відкритих джерел)

"Сьогодні на нижній автостанції потоп", — йдеться в повідомленні.

На відео помітно, як жінку зносить водним потоком, а чоловікові з останніх сил вдається витягнути її з пастки. Громадський транспорт паралізувало, і водії автобусів намагалися дістатися до найближчих зупинок.

Як повідомляли раніше на півночі Індії сталася масштабна природна катастрофа. У штаті Уттаракханд сталося сходження величезного льодовика, що спричинило потоп. Безвісти зникли близько 150 осіб. Причиною масштабного потопу став прорив греблі "Ріші Гангу", яка знаходиться в окрузі Чамолі. Катастрофа трапилася близько 8-9 годин ранку за індійським часу, саме тоді повідомили про схід льодовика підлогу назвою "Нанда-Деві". За попередньою інформацією, через інцидент могли загинути від 100 до 150 осіб. Також повідомляється про те, що під загрозою опинилися понад півтори сотні робочих, які виконували роботи на проєкті прорвалася греблі "Ріші Гангу". Представники будівництва проєкту повідомили про відсутність зв'язку зі своїми співробітниками.

Нагадаємо, в західних областях України через негоду тривають затоплення, але синоптики обіцяють поліпшення погодних умов вже сьогодні. Як пояснив начальник відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Владислав Білик, така погода на заході країни спостерігається вже кілька днів — з 20 червня. Однак сьогодні, 24 червня, має настати підвищення атмосферного тиску, фронт буде поступово розмиватися, а інтенсивність дощів буде зменшуватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини