Головна Новини Суспільство події В Одеському "Вікні життя" знайшли немовля з запискою: що в ній було
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеському "Вікні життя" знайшли немовля з запискою: що в ній було

Ім'я новонародженої дівчинки - Вікторія

23 жовтня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

В Одеське "Вікно життя" при місцевому пологовому будинку поклали крихітне немовля. При ньому був клаптик паперу, який залишила жінка, що його народила. Подія мала місце 22 жовтня. Про це інформує "Думська"  

В Одеському "Вікні життя" знайшли немовля з запискою: що в ній було

В Одесі у "Вікно життя" підкинули дівчинку з запискою (фото: dumskaya)

В паперовому посланні були лише анкетні дані новонародженої дівчинки. Написане ім'я — Вікторія і  дата народження. Виявляється, крихітка народилась 6 жовтня. Працівники одеської пологової установи оглянули дитину і кажуть, що це хороша, здорова дівчинка. яка добре себе почуває.

Вага маленької одеситки 3125 грамів, зріст — 53 сантиметри.  Поки маленька знаходиться ще в цьому медичному закладі, але за якийсь час її переведуть до дитячого медичного закладу, де детально обстежать.

Маму — зозулю не оголошуватимуть в пошук, адже головний принцип "Вікна  життя" зберегти насамперед життя малюка, тому вони передбачають анонімність та невідповідальність за скоєне. В одеситки є два місяці, щоб одуматись і повернути маленьку. Інакше крихітку передадуть на усиновлення.

"Вікно життя" — це спеціальний пункт, де мама, яка вирішила відмовитись від новонародженого, анонімно може  покинути його.

Нагадаємо, що сайт "коментарі" інформував про те, що Побудували в лісі курінь: в Одеській області п'ять днів розшукували 13-річну дівчинку та її 17-річного друга.На Одещині майже тиждень шукали двох підлітків, які без попередження пішли з рідної домівки. Про це інформує відділ  комунікації Нацполіції Одещини. За інформацією працівників поліції, 17-річного хлопця і його 13-річну подругу знайшли в лісі. Там вони собі зробили тимчасовий шалаш з листя і гілля дерев.  Поліціянти поспілкувались з втікачами й з'ясували, що вони не перше зникають з дому, бо юні  закохані завжди хочуть бути разом. Влітку вони також пішли в мандри, залишивши власні оселі.


 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини