Головна Новини Суспільство події В Одеській області серійний ґвалтівник напав на 79-річну бабусю
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області серійний ґвалтівник напав на 79-річну бабусю

Це третє зґвалтування, скоєне чоловіком протягом року

2 листопада 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

На Одещині  43-річний місцевий мешканець скоїв сексуальне насильство  над старенькою 79-річною бабусею, яка жила поряд. Про це інформує  відділ комунікацій Нацполіції Одещини.

В Одеській області серійний ґвалтівник напав на 79-річну бабусю

Чоловік зґвалтував 79-річну сусідку (фото НПУ)

За інформацією поліціянтів, гвалтівник, який вчинив наругу над пенсіонеркою, переховувався від співробітників поліції, але був затриманий.

 Зґвалтування він скоїв ще в жовтні. Зайшов до її хати, двері односельчанка не зачинила, і скоїв над нею сексуальне насильство. Бо молодший і сильніший. Після цього він переховувався в родичів і збирався втікати за кордон, щоб уникнути відповідальності за важкий злочин.

 Під час затримання він вчинив з правоохоронцями бійку, одному з працівників поліції завдав важких ушкоджень.

 Також поліцейські встановили, що його вже хотіли судити  за наругу над двома мешканками області, але покарання він не отримав, тому що в суді жінки відмовились від  приватного обвинувачення.

 На цей раз злочинець відповідатиме і за сексуальну наругу, і за те, що вчинив опір поліціянтам, а одному з них завдав ушкоджень.

 Підозрюваного вже проінформували про оголошення підозри за ч.  1  ст. 152 Кримінального кодексу України.  Це – зґвалтування. Також слідчі ведуть розслідування  за ч. 2 ст. 345 ККУ, триває. Покарання, передбачене за цими  статтями — п'ять років позбавлення волі. Зараз ґвалтівник перебуває в СІЗО.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одеській області в каналі знайшли тіло жорстоко вбитого чоловікаінцидент стався в Ізмаїльському районі. Повідомляється, що тіло загиблого знайшли місцеві жителі. Про моторошну знахідку вони повідомили в правоохоронні органи. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини