Головна Новини Суспільство події В Одеській області під час обстрілу військової частини загинуло 22 особи
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області під час обстрілу військової частини загинуло 22 особи

У селі Липецьке Подільського району Одеської області загинуло 22 особи

24 лютого 2022, 18:35 comments3269
Поділіться публікацією:

В населеному пункті Липецьке Подільського району Одеського регіону після  обстрілу російською армією  військової частини загинуло 22 військовослужбовці. Ще шістьох людей терміново шпиталізували. Про це інформує пресслужба Одеської облдержадміністрації.

В Одеській області під час обстрілу військової частини загинуло 22 особи

Наслідки удару по військовій частині в Одеській області (facebook.com/oda.odesa)

Як зазначено в опублікованій інформації, рятувальники завершили розбирати завали, під ними знаходилось 22 загиблих військових, це 11 чоловіків та 11 жінок, які стали першими жертвами військового удару російських армійців, що був спрямований на військову частину, яка розміщена в населеному пункті Липецьке Подільського району Одещини. Співробітники ДСНС області врятували 6 працівників, яких відправили до Подільського міського медичного закладу.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія захопила Генічеськ24 лютого, станом на 17.30 у Генічному районі Херсонської області державні структури опинилися під контролем загарбників. Про це йдеться на Facebook — сторінці Херсонської обласної адміністрації. Відомо, що на околицях міста розташовані блокпости з російськими військами. Проводиться перевірка тих, хто виїжджає на приналежність до Збройних сил України. Стрілянина та активні бойові дії відсутні. Також у відомстві повідомили, що у районі с. Широке (Скадовського району) стоїть колона військової техніки, доки немає активних рухів, у самому Скадовську російські війська відсутні. Крім цього, велика колона бронетехніки перетнула Каховську ГЕС і попрямувала у бік Великої Олександрівки. Стрілянина та активні бойові дії відсутні. По Херсонському районі інформація є частковою. 

В Одеській області під час обстрілу військової частини загинуло 22 особи  - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини