Головна Новини Суспільство події В Одеській області чоловік розкопав могилу померлого начальника: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області чоловік розкопав могилу померлого начальника: подробиці

Чоловіка покарав Саратський районний суд Одеської області.

4 лютого 2022, 00:00
Поділіться публікацією:

В  населеному пункті Татарбунари Одеського регіону  місцевий житель лопатою поруйнував поховання, дістав труну, щоб подивитись на свого екскерівника, що залишив цей світ. За це він отримав 2 роки з іспитовим терміном. Про це інформує Саратський районний  суд Одеської області, оприлюднивши судовий вирок. 

В Одеській області чоловік розкопав могилу померлого начальника: подробиці

Чоловік заявив, що захотів побачити свого шефа мертвим (фото з відкритих джерел)

Як встановлено в судовому засіданні, підсудний в серпні 2020 року прийшов на місцевий цвинтар. Там він поруйнував поховання та розбив труну, де знаходився покійний. Потім зарівняв поховання і залишив цвинтар.

 В судовому засіданні  одесит визнав, що вчинив неправильно. У своїх показах він зазначив, що працював  у свого покійного екскерівника. Він поруйнував могилу і побив кришку в труні, щоб підтвердити свою здогадку, що його роботодавець помер. Потім він все прибрав. Лише залишив  всередині труни гумові рукавиці. Підсудний визнав свою провину та попросив вибачення в рідних покійника.

 При цьому, матір похованого мешканця області сказала, що її син загинув в липні 2020 року. Наступного місяця охорона кладовища повідомила її про те, що на похованні розритий ґрунт та перекинуті вінки. Жінка пішла в поліцію. Після процедури ексгумації було з’ясовано, що побита труна, в якій лежить покійник.

 В судовому засіданні цього мешканця області визнано винним.  Йому призначили покарання – два роки іспитового терміну. При цьому, він має сплатити майже 17 тисяч витрат через залучення експерта до розслідування  цього випадку.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одеській області чоловік вбив себе бензопилою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини