Головна Новини Суспільство події В Одеській області чоловік підпалив себе біля відділку поліції: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області чоловік підпалив себе біля відділку поліції: подробиці (ВІДЕО)

Зараз чоловік перебуває у лікарні, йому надають медичну допомогу

14 січня 2022, 22:30
Поділіться публікацією:








В місті Подільськ Одеської області на одній з вулиць, де розташоване приміщення  районного відділку місцевої поліції, 37-річний його житель взяв і підпалив себе сам. Перед цим актом самогубства  він облився пальним. Про це інформує "Думська".

В Одеській області чоловік  підпалив себе біля відділку поліції: подробиці (ВІДЕО)

Кажуть, що чоловік був у наркотичному стані (фото з відкритих джерел)

На щастя, недалеко від місця біди знаходились співробітники однієї з охоронних фірм, які втрутились в цей акт підпалу, загасили на земляку вогонь  і викликали лікарів. За твердженням медіа, самогубець перед самоспаленням,  можливо вживав наркотики

За інформацією Подільського районного управління поліції,  цей випадок підпалу мав місце неподалік будинку, де знаходиться  місцевий підрозділ Національної поліції. Збили полум’я з самогубця і викликали медиків фахівці охоронного підприємства, які знаходились поруч.

 Зараз потерпілий  житель області шпиталізований до лікарні, працівники якої надали йому необхідну допомогу. Поліціянти встановили особу мешканця, що так жорстоко вирішив розплатитись із життям. Це — 37-річний  мешканець  Куяльницької об’єднаної територіальної громади.

 Також працівники поліції перевіряють та з’ясовують причини цього трагічного інциденту і лише тоді зможуть надати йому правову кваліфікацію.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що залишився без пенсії і підпалив себе на ТернопільщиніУ центрі зайнятості під Тернополем чоловікові відмовили додати стаж для нарахування пенсії. Потерпілий звернувся до співробітників установи для отримання додаткових кількох місяців робочого стажу, щоб мати право отримувати пенсію. Йому відмовили і він, вийшовши за двері кабінету, облив себе бензином і підпалив прямо в коридорі.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини